Snorfestival

Snorfestival 2016

Wat:
Workshops, boeklancering, eten, drinken, shoppen en meer

Wanneer:
zaterdag 24 en zondag 25 september
zaterdag vanaf 10  uur
zondag vanaf 11 uur

Waar:
De Snorfabriek
Tweede Daalsedijk 14A

3551 EJ Utrecht

 

Het is weer zover: we hebben prachtige boeken te lanceren. Zeven stuks maar liefst en dat schreeuwt natuurlijk weer om een feestje: het Snorfestival dus! Deze keer anders dan anders want twee dagen lang en … op onze eigen locatie De Snorfabriek! We hebben de afgelopen maanden een oude NS-loods omgetoverd tot vrolijk overdekt festivalterrein waar we als vanouds gaan illustreren, fietsen, dansen, eten en drinken. Kijk hier voor het programma boekje.

Wij vragen je nadrukkelijk om niet met de auto te komen als dat niet perse hoeft. Omdat er anders honderden auto’s door de kleine straatjes gaan rijden en enorm veel overlast voor de buurt veroorzaken. Om dat autoloze gedrag aan te moedigen, hebben we voor iedereen die niet met de auto komt, een kleine attentie bij de winkel. 

Parkeren = niet gratis
Geen auto = kadootje

 

Snorfabriek

Credit: Zilverblauw

Ga voor informatie over vervoer, locatie, workshops, eten en drinken, betalen en tickets naar onze info & locatie pagina.

Koop hier je ticket

 

Wat je kunt verwachten

Net als vorig jaar hebben we veel leuke workshops, lekker eten en drinken, een mooie snorwinkel en een feestelijke boeklancering georganiseerd. Hieronder vind je alvast een greep uit het Snorfestival. Kom dat zien, kom dat zien!

 

Borduren

Je eigen teJuuzkunsten bordurenkening met gekleurde draden borduren, dat is gewoon kunst. Tijdens deze doorlopende workshop verzorgd door Judith van Juuzkunsten leer je hoe dat moet en ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Geschikt voor kinderen en volwassenen.

Kosten € 6
Kosten € 10 met een stoffen tasje om je borduurwerk in te bewaren

 

flow papierworkshop snorfestivalFlow papierworkshop

Tijdens het Snorfestival kun je in de speciale Flow kas terecht voor papier workshops. Lisa Manuels van Elleaime.nl leert je in een half uur de prachtigste dingen maken met papier uit het Book for Paper Lovers.

Kosten € 5 per persoon (kaartje op het festival zelf te koop bij de Snor balie)

 Tijden:
zaterdag: 11.00, 12.00, 13.30, 14.30, 15.30
zondag: 11.45, 12.45, 14.15, 15.15, 16.15

 

Theaterworkshop voor kinderen

Stadsschouwburg snorfstival Wil jouw 6 tot 8 jarige graag toneelspelen? Ga dan naar de theaterworkshop van de Stadsschouwburg! In samenwerking met Lef&Luijt! Theaterdocenten Elles en Miriam werken bij theaters&films (bijv Bouwdorp) helpen ze kinderen bij het acteren. In spel-oefeningen en verhalen gaan ze samen met andere kinderen uitbeelden, lachen, huilen, en alles wat komt kijken bij het spelen van een rol. Voor je het weet ben je een heuze BN’er.

Kosten:  €5
Op de dag zelf te koop aan Stadsschouwburg stand in de SNOR fabriek.
Tijden workshop: 24 & 25 september om 14.00 en 15.30 uur.

 

Portretten van Flavio Salsano

Flavia snorfestivalNaast de mooie portretten van Marloes de Vries kun je op ook terecht bij Flavio Salsano voor een portret. De tekeningen van Flavio zijn in herkenbare stijl, soms op het randje, maar altijd om te lachen. Hij haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven zonder al te serieus over te komen. Vind ‘m in het wild en por hem aan voor een portret, want hij loopt door de Snorfabriek.

Prijs: €25,- voor a5 portret

 

Bloggermarkt UIt het huis van

bloggersmarkt snorfestivalNa het succes op het Snors voorjaarsfeest is ‘ie weer terug, dus geen paniek als je nog een cadeautje moet scoren (voor jezelf). Shop ‘till you drop op deze bloggersmarkt in samenwerking met de bekende bloggers Bubblemint en Zilverblauw (bekend van o.a. het boek ‘Shoot!’). Dat wordt graaien in de buidel, met al die leuke en unieke spulletjes.

 

 

 

Bekijk hier alles in het programmaboekje:

 

Koop hier je ticket

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

42 Comments

 1. Snorfestival - Ellen Vesters Illustrator09-30-2014

  […] weekend I hosted workshops at the very first Snorfestival, organized by my Moustached friends: de wereld van Snor. The workshop crowd was as enthusiastic as […]

 2. Snorfestival - Daily Apple09-22-2014

  […] Snorfestival. Het stond al een tijdje in de agenda en toch wist ik nog niet zeker of ik zou gaan. Lucy hing op de zaterdag ervoor de terrorkleuter uit terwijl mijn vriend een dagje weg was. En dat kost energie. Toen ik de avond ervoor nog vrijkaartjes kreeg, besloten we toch even een kijkje te gaan nemen. Een goede keuze! […]

 3. Nina09-22-2014

  Wat een mooi weer, en wat een leuk festival, en wat zullen jullie uitgeblust en opgebrand zijn maar ik hoop op binnenkort weer zo’n leuk event, ga zo door;) groetjes nina

  • Claudette Halkes09-27-2014

   dank voor je reactie, leuk om te horen

 4. Marlene09-20-2014

  Hoi!

  Zijn kaarten ook gewoon aan de deur beschikbaar of is jullie leuke initiatief uitverkocht?

  (bericht misschien dubbel, omdat ik het reguliere contactformulier eerder invulde, excuus)

  Groetjes!

 5. Workshops at Snor Festival & Yvestown Fair this weekend! - Ellen Vesters Illustrator09-20-2014

  […] Also I will be hosting two workshops: collage and creative thinking. Check out the full program right here: www.snorfestival.nl. […]

Leave a Reply

Captcha *