Snorfestival

Snorfestival 2016

Wat:
Workshops, boeklancering, eten, drinken, shoppen en meer

Wanneer:
zaterdag 24 en zondag 25 september
zaterdag vanaf 10  uur
zondag vanaf 11 uur

Waar:
De Snorfabriek
Tweede Daalsedijk 14A

3551 EJ Utrecht

 

Het is weer zover: we hebben prachtige boeken te lanceren. Zeven stuks maar liefst en dat schreeuwt natuurlijk weer om een feestje: het Snorfestival dus! Deze keer anders dan anders want twee dagen lang en … op onze eigen locatie De Snorfabriek! We hebben de afgelopen maanden een oude NS-loods omgetoverd tot vrolijk overdekt festivalterrein waar we als vanouds gaan illustreren, fietsen, dansen, eten en drinken. Kijk hier voor het programma boekje.

Wij vragen je nadrukkelijk om niet met de auto te komen als dat niet perse hoeft. Omdat er anders honderden auto’s door de kleine straatjes gaan rijden en enorm veel overlast voor de buurt veroorzaken. Om dat autoloze gedrag aan te moedigen, hebben we voor iedereen die niet met de auto komt, een kleine attentie bij de winkel. 

Parkeren = niet gratis
Geen auto = kadootje

 

Snorfabriek

Credit: Zilverblauw

Ga voor informatie over vervoer, locatie, workshops, eten en drinken, betalen en tickets naar onze info & locatie pagina.

Koop hier je ticket

 

Wat je kunt verwachten

Net als vorig jaar hebben we veel leuke workshops, lekker eten en drinken, een mooie snorwinkel en een feestelijke boeklancering georganiseerd. Hieronder vind je alvast een greep uit het Snorfestival. Kom dat zien, kom dat zien!

 

Borduren

Je eigen teJuuzkunsten bordurenkening met gekleurde draden borduren, dat is gewoon kunst. Tijdens deze doorlopende workshop verzorgd door Judith van Juuzkunsten leer je hoe dat moet en ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Geschikt voor kinderen en volwassenen.

Kosten € 6
Kosten € 10 met een stoffen tasje om je borduurwerk in te bewaren

 

flow papierworkshop snorfestivalFlow papierworkshop

Tijdens het Snorfestival kun je in de speciale Flow kas terecht voor papier workshops. Lisa Manuels van Elleaime.nl leert je in een half uur de prachtigste dingen maken met papier uit het Book for Paper Lovers.

Kosten € 5 per persoon (kaartje op het festival zelf te koop bij de Snor balie)

 Tijden:
zaterdag: 11.00, 12.00, 13.30, 14.30, 15.30
zondag: 11.45, 12.45, 14.15, 15.15, 16.15

 

Theaterworkshop voor kinderen

Stadsschouwburg snorfstival Wil jouw 6 tot 8 jarige graag toneelspelen? Ga dan naar de theaterworkshop van de Stadsschouwburg! In samenwerking met Lef&Luijt! Theaterdocenten Elles en Miriam werken bij theaters&films (bijv Bouwdorp) helpen ze kinderen bij het acteren. In spel-oefeningen en verhalen gaan ze samen met andere kinderen uitbeelden, lachen, huilen, en alles wat komt kijken bij het spelen van een rol. Voor je het weet ben je een heuze BN’er.

Kosten:  €5
Op de dag zelf te koop aan Stadsschouwburg stand in de SNOR fabriek.
Tijden workshop: 24 & 25 september om 14.00 en 15.30 uur.

 

Portretten van Flavio Salsano

Flavia snorfestivalNaast de mooie portretten van Marloes de Vries kun je op ook terecht bij Flavio Salsano voor een portret. De tekeningen van Flavio zijn in herkenbare stijl, soms op het randje, maar altijd om te lachen. Hij haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven zonder al te serieus over te komen. Vind ‘m in het wild en por hem aan voor een portret, want hij loopt door de Snorfabriek.

Prijs: €25,- voor a5 portret

 

Bloggermarkt UIt het huis van

bloggersmarkt snorfestivalNa het succes op het Snors voorjaarsfeest is ‘ie weer terug, dus geen paniek als je nog een cadeautje moet scoren (voor jezelf). Shop ‘till you drop op deze bloggersmarkt in samenwerking met de bekende bloggers Bubblemint en Zilverblauw (bekend van o.a. het boek ‘Shoot!’). Dat wordt graaien in de buidel, met al die leuke en unieke spulletjes.

 

 

 

Bekijk hier alles in het programmaboekje:

 

Koop hier je ticket

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

42 Comments

 1. Jessica12-20-2016

  Hallo snorfabriek.

  Ik heb jullie pas ontdekt. Ben reuze enthousiast en kom jullie zeker bezoeken! Hopenlijk is er in 2017 ook weer een festival waar we bij kunnen zijn.

  Groetjed

 2. Leuke Dingen #48 | De Groene Meisjes10-08-2015

  […] Ook zo dol op de boeken van uitgeverij Snor? Wij houden van de creativiteit van deze uitgeverij! Ieder jaar organiseren ze het Snorfestival, waar plezier maken, muziek, workshops en eten en drinken centraal staat. Dit festival zal plaatsvinden op zondag 20 september op kampeerterrein De Lievelinge in Vuren.  Het thema is dit jaar ‘liefde.’ Mooi :) En dat is vast niet helemaal toevallig, want op het festival lanceert Zilverblauw haar eerste boek, dat ze heeft uitgebracht bij Snor. (en wat balen we ervan dat we er niet bij zijn. Sorry Anki!) Laat haar lievelingswoord nou eens ‘liefde’ zijn…. Leuk! Heel veel plezier Snorgangers! Voor meer informatie: http://www.dewereldvansnor.nl. […]

 3. Snorfestival 2015 | mydailyteacup09-22-2015

  […] van uitgeverij Snor. Hier was ik natuurlijk erg blij mee en zo ging ik afgelopen zondag naar het Snorfestival in Vuren. En wat was het leuk, ik maakte veel foto’s en deed mooie workshops. Vandaag voor […]

 4. Marielle09-19-2015

  Hoihoi,

  Zijn er morgen (zondag) toegangskaarten te koop op het festival?

 5. Tiny Bouwhuis09-16-2015

  Hallo Snor,
  Ik ben bij het Diner Dansant, campeer op de Lievelinge en ben op het Snor festival. Als mijn vriend mij rond 16.00 uur zondag komt “ophalen”, ook nog even op het festival wil zijn, moet hij dan een 10,- kaartje kopen, of kan hij daar ter plekke (misschien met enige reductie), een kaartje kopen?
  Tot dan,
  Tiny Bouwhuis

1 4 5 6

Leave a Reply

Captcha *