Snorfestival 2019: Onderwater

Snorfestival 2019: Onderwater

Partytime! En hoe! Een echt ouderwets Snorfestival is wat we gaan doen. Op zondag 26 mei van 12 tot 17 uur bij de Vrijhaven in Utrecht. Koop hier je entreeticket in de voorverkoop.

We gaan natúúrlijk onze nieuwe boeken lanceren: ABC Holland, Friendshipbook for backpackers, Kampvuur, Honden handleiding voor bazen en onze jonge oudersboeken (7 stuks maar liefst)  in een vrolijk nieuw jasje.  Said staat weer klaar om met iedereen te flockdrukken, de Cardboarders zijn er om coole kunst te maken met karton, kinderen -en volwassenen- kunnen helemaal los in de workshop Onderwaterwezens maken, Giselle is er met haar megapopulaire Scrappersdelight, Truffel gaat kunst maken met kinderen, Circus Snor maakt van iedereen een circusartiest, de Easy Aloha’s zijn er natuurlijk met hun lekkere kontjes … eh… muziek, je kunt je tenen laten lezen, nail art laten maken, een backpackersparcours lopen, er is een fijne vintage markt, eten, drinken, optredens. Nou ja, Snor met haar vrienden dus

Tot de 26ste mei, gezellig!

Datum: 26 mei 2019. Van 12:00 tot 17:00 uur

Klik hier voor het programmaboekje

Praktische informatie

  • Neem zowel pin (voor food, entree en workshops) als contant (voor de markt) mee!
  • Kom met het OV! Navigeer naar Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht. 15 min fietsen van Centraal station, 7 min lopen vanaf station Zuilen. Er is beperkt parkeergelegenheid.
  • Eten verkrijgbaar: patat/tosti’s/taart
  • Entree: 3,- (liefst pin) Kinderen tot 12 jaar gratis

Je kunt de tickets pre-orderen voor 2,50 i.p.v 3,- in de webshop tot donderdag 12 uur.  Daarna kun je tickets aan de deur kopen, Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! (andere jaren volledig uitverkocht)

Klik hier voor voor de nieuwe boeken