Vanaf januari 2025: Selfcare gids

20,00

In een wereld die altijd in beweging is, is het superbelangrijk om af en toe even gas terug te nemen en voor jezelf te zorgen. Deze gids laat je precies zien wat je moet doen om helemaal ontspannen en zen te worden. Op elke pagina staat een zorgvuldig uitgekozen tip, van simpele zelfreflectie-oefeningen tot de perfecte ingrediënten voor een heerlijk bad en de beste tips om lekker te slapen. Alles is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met deze gids, met 52 tips voor elke week eentje, zit het met jouw zelfliefde wel goed!

Je kunt de pagina’s uitscheuren, opvouwen en in je portemonnee stoppen, aan iemand cadeau doen, ophangen, of gewoon in de kalender laten zitten en ernaar kijken. Deze kalender, vol inspiratie en praktische zelfzorgadviezen, staat ook nog eens supermooi op tafel! 

Of je nu een drukke moeder bent die wat tijd voor zichzelf nodig heeft, een gestreste student die wat rust zoekt, of gewoon iemand die een beetje extra zelfliefde wil, deze selfcare-gids heeft voor iedereen wat. Goed voor jezelf zorgen was nog nooit zo leuk!

Beschikbaar via nabestelling