Snorfestival

Gratis entree!

In onze nieuwste hangout VechtclubXL aan de Europalaan in Utrecht houdt Uitgeverij Snor samen met de Snorfabriek zeg maar het leukste familiefestival van Nederland: het Snor voorjaarsfestival 2018!

Van 12:00 tot 18:00 kun je hier rondlopen, naar de wc, koffiedrinken, tekenen, snoepen, ijsjes eten, picknick wedstrijd winnen, rare muziek luisteren, jongleren, je schoenen uitdoen, streetdancen, balanceren, relaxen, zingen, knippen, plakken, neuriën, filmen, fluiten, verven, ukelele spelen, bloemschikken, kleuren, niks doen, illustreren, worst proeven, tafelvoetballen, limonade of bier drinken of iets heel anders, goochelen, flockdrukken, invlechten, handlezen, foto’s maken, prijzen winnen, schminken, en nog veel meer.

Food en Route Picknickwedstrijd

Tijdens het festival staat het gloednieuwe Snorboek Food en Route in de schijnwerpers. Voor deze wedstrijd mag iedereen thuis iets maken uit dit boek en het laten proeven door de kritische jury, Madame Charlotte, de auteur van Food en Route en Beanca de Goede. Laat de jury achterovervallen en wie weet win jij een dagje weg voor 2 personen in een Kever Cabrio van VintageRoadtrips inclusief gevulde picknickmand. Als een echte picknickkoning(in). Van 12:30 tot 13:30 kun je je gerechten laten zien en proeven en tussen 13:30 en 13:45 heeft de jury beraad, met 13:45 de uitreiking op het podium! Spannend!

Workshop Bloomon

Voor de workshop ‘Schik je eigen Bloomon bos‘ moet je je van tevoren aanmelden, en dat kan hier.

De rest van het programma volgt. Volg ons op facebook en instagram voor updates over het programma.

Locatie: Vechtclub XL, Europalaan 2B, 3526 KS, Utrecht

Wie: alle leeftijden

Entree: gratis

Hoe kom je bij het Snorfestival?

Gelukkig is dat niet zo moeilijk, we zijn namelijk makkelijk bereikbaar per bus. Bushalte Anne Frankplein bevindt zich namelijk pal tegenover de ingang van het terrein van Vechtclub XL. Buslijnen van Station Utrecht Centraal: 24, 29, 47, 65, 66, 74, 77, 81, 474 en 495.

Met de auto komen is ook een optie, en ook nog eens makkelijk qua parkeren. Wij zorgen ervoor dat er voldoende wegwijzers hangen zodat jij de parkeerplaats in één keer vindt. Je kunt gratis parkeren op de ventweg van de Europalaan en Koningin Wilhelminalaan.

En mocht je je nou afvragen waar de Europalaan 2b zich überhaupt bevindt, check dan even Google Maps.