Snorfestival uitgeverij snor

Onze tweede editie van het Snorfestival op 20 september 2015 was opnieuw een groot succes. Workshops, eten, proeven, dansen + optredens van Roos Rebergen (van Roosbeef) Jezus Evil High Way, de Easy Aloha’s en de inmiddels beruchte Snor-Bingo. Al onze nieuwe boeken werden gelanceerd,  de schrijvers, illustratoren, fotografen en rest van de makers liepen in het wild rond en was van alles te koop en te doen. Tot ver na de avondschemering was het één groot feest. En  bleef het nog lang onrustig op Kampeerterrein De Lievelinge.

Benieuwd hoe het was? Bekijk hier het overzicht van de mooiste blogverslagen en bekijk hier alle foto’s van het Snorfestival op onze Facebookpagina.

Voorafgaand aan het festival was er het diner-dansant ter ere van het nieuwe boek Proef de Liefde. Hier zie je een fotoverslag.

En hier kun je het programma bekijken

De officiële aftermovie van het Snorfestival 2015: 


Aftermovie van het Snorfestival 2015, gemaakt door Mediabuddies:

 

Benieuwd wat er zoal te doen was? Bekijk hier de plattegrond en het programma met alles wat er te beleven viel. 

[su_button url=”https://www.dewereldvansnor.nl/wp-content/uploads/2014/09/SF15_Programmaboekje_A5_LR-1.pdf” target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Download programma[/su_button]

Plattegrond Snorfestival