Snorfestival Voorjaar 2019

Yes! We zijn weer he-le-maal back on track. Geen Snorfabriek meer, dus tijd zat, een nieuwe HQ en superveel mooie nieuwe boeken. Als dat niet om een feestje schreeuwt, weten wij het ook niet meer. Partytime, dus! En hoe! Een echt ouderwets Snorfestival is wat we gaan doen. Op zondag 26 mei van 12 tot 17 uur bij de Vrijhaven in Utrecht.

We gaan natúúrlijk onze nieuwe boeken lanceren: ABC Holland, Friendshipbook for backpackers, Kampvuur, Honden handleiding voor bazen en onze jonge oudersboeken (7 stuks maar liefst)  in een vrolijk nieuw jasje. Kapitaal is in da house met hun nieuwe mobiele zeefdrukmachine, Said staat weer klaar om met iedereen te flockdrukken, de Cardboarders zijn er om coole kunst te maken met karton, kinderen -en volwassenen- kunnen helemaal los in de workshop Onderwaterwezens maken, Giselle is er met haar megapopulaire Scrappersdelight, Truffel gaat kunst maken met kinderen, Circus Snor maakt van iedereen een circusartiest, de Easy Aloha’s zijn er natuurlijk met hun lekkere kontjes … eh… muziek, je kunt je tenen laten lezen, er is een fijne vintage markt, eten, drinken, optredens. Nou ja, Snor met haar vrienden dus.

Klik hier voor het programmaboekje

Tot de 26ste mei gezellig!

Datum: 26 mei 2019. Van 12:00 tot 17:00 uur

Je kunt de tickets pre-orderen voor 2,50 i.p.v 3,- in de webshop. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! (andere jaren volledig uitverkocht)

Nijverheidsweg 6, Utrecht

Klik hier voor de nieuwe boeken