Snorfestival 2016

Wat:
Workshops, boeklancering, eten, drinken, shoppen en meer

Wanneer:
zaterdag 24 en zondag 25 september
zaterdag vanaf 10 uur
zondag vanaf 11 uur

Waar:
De Snorfabriek
Tweede Daalsedijk 14A

3551 EJ Utrecht

 

In het najaar van 2016 hadden we weer prachtige boeken te lanceren. Zeven stuks maar liefst en dat schreeuwde natuurlijk weer om een feestje: het Snorfestival! Deze keer anders dan anders want twee dagen lang en … op onze eigen locatie in De Snorfabriek! We hadden de maanden ervoor een oude NS-loods omgetoverd tot vrolijk overdekt festivalterrein waar we als vanouds gingen illustreren, fietsen, dansen, eten en drinken. Kijk hier voor het programma boekje.

Bekijk hier de foto’s van het festival

Credit: Gracia Visscher

Wat voor leuks er was

Leuke workshops, lekker eten en drinken, een mooie snorwinkel en een feestelijke boeklancering. Hieronder een greep uit het Snorfestival.

Flow papierworkshop

Tijdens het Snorfestival kun je in de speciale Flow kas terecht voor papier workshops. Lisa Manuels van Elleaime.nl leert je in een half uur de prachtigste dingen maken met papier uit het Book for Paper Lovers.

Portretten van Flavio Salsano

Naast de mooie portretten van Marloes de Vries kun je op ook terecht bij Flavio Salsano voor een portret. De tekeningen van Flavio zijn in herkenbare stijl, soms op het randje, maar altijd om te lachen. Hij haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven zonder al te serieus over te komen. Vind ‘m in het wild en por hem aan voor een portret, want hij loopt door de Snorfabriek.

Borduren

Je eigen tekening met gekleurde draden borduren, dat is gewoon kunst. Tijdens deze doorlopende workshop verzorgd door Judith van Juuzkunsten leer je hoe dat moet en ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Bloggermarkt UIt het huis van

Na het succes op het Snors voorjaarsfeest is ‘ie weer terug, dus geen paniek als je nog een cadeautje moet scoren (voor jezelf). Shop ‘till you drop op deze bloggersmarkt in samenwerking met de bekende bloggers Bubblemint en Zilverblauw (bekend van o.a. het boek ‘Shoot!’). Dat wordt graaien in de buidel, met al die leuke en unieke spulletjes.

 

Bekijk hier alles in het programmaboekje:
[pdf issuu_pdf_id=”160922092216-1b8ab54a115a4fa2aba09c13601193ec” width=”640″ height=”480″ layout=”2″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]