Webshop

Zwangerschapsboek voor vrouwen

14,99

Hier is ‘ie dan eindelijk: het Zwangerschapsboek voor Vrouwen! Veel zwangere vrouwen keken jaloers over de schouder van hun man mee als hij ons Zwangerschapsboek voor Mannen las. Omdat we de beroerdsten niet zijn, hebben we ook zo’n vrolijk boekje voor zwangere vrouwen gemaakt. Met week tot week informatie over de groei van de baby en de hormonale veranderingen van de zwangere vrouw.

bekijk het inkijkexemplaar

SKU: 9789079961894 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Hier is ‘ie dan eindelijk: het Zwangerschapsboek voor Vrouwen! Veel zwangere vrouwen keken jaloers over de schouder van hun man mee als hij ons Zwangerschapsboek voor Mannen las. Waarom was er niet zo’n leuk, vrolijk, grappig boekje met waardevolle informatie over de zwangerschap voor vrouwen?! Veel vrouwen mailden ons erover. En omdat we de beroerdsten niet zijn, maakten we ook zo’n vrolijk boekje voor zwangere vrouwen. Met week tot week informatie over de groei van de baby en de hormonale veranderingen van de zwangere vrouw. Grappig, luchtig en oh zo waar!

“Eindelijk word ik op een normale manier aangesproken en niet alsof ik al mijn hersencellen heb verloren nu ik zwanger ben…”

Auteur: Gerard Jansen
Illustrator: Ilse Weisfelt
Vormgevingsconcept: Job, Joris en Marieke
Formaat: 150 x 180
Bindwijze: Softcover met flappen

Extra informatie

Gewicht 0.264 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwangerschapsboek voor vrouwen” te beoordelen

Captcha *