Winnen: Love Mama!

Love Mama Cover

Het is inmiddels dag 4 van de Relax Mama Feestweek en ook vandaag heeft de relaxte mama herself, Elsbeth Teeling een blog geschreven, deze keer over Love Mama

Profielfoto Elsbeth TeelingZe had 101 ideeën voor een cadeautje voor haar vaders verjaardag. Goeie ideeën ook. Maar gezien haar budget allemaal niet heel realistisch. Tot dochter Keet en ik op de Oudegracht langs bioscoop Camera/Studio liepen. “Ik weet het!” riep ze. “Ik koop een bioscoopbon voor hem en dan kan hij samen met jou naar de film.”

Een briljant plan. Ze belde ook direct onze oppas Mariska om een datum te prikken en zo zouden we diezelfde week nog naar de film Boyhood gaan. En dat was maar goed ook, want het is droevig gesteld met het aantal dates dat ik heb met mijn man. Die week zouden we gelijk gaan. Ware het niet dat ik toen instortte en het liefst thuis onder een dekentje bivakkeerde. De oppas werd afgezegd, de date moest maar even wachten.

In mijn boek Love Mama geef ik 101 tips om een fijne relatie te hebben en te houden. Omdat het een hele klus is om een gezin draaiende te houden en dan ook nog in contact te blijven met je romantische of wellustige ik. Er liggen allerlei gevaren op de loer. Dat je alleen nog maar over praktische zaken met elkaar communiceert bijvoorbeeld en zo vooral een ‘gesmeerd ouderstel’ wordt. Dat je in alle drukte vergeet af en toe naar elkaar te knipogen. Dat je net als je bedacht had een potje goeie seks te hebben, toch per ongeluk in slaap valt of er een kind in je bed ligt.

Pagina uit Love MamaLove Mama! is een pleidooi om je te wapenen tegen deze valkuilen. Net als in Relax Mama! geef ik korte tips en oneliners (met hele mooie illustraties van Moniek Paus). In dit boek zijn ze bedoeld om je met een grijns te laten nadenken over je eigen relatie. En om je gerust te stellen dat het helemaal niet zo gek is als je een relatiedip(je) hebt als je kleine kinderen om je heen hebt. Maar de boodschap van Love Mama! is ook om hier niet in te berusten. Blijf samen dingen doen! Maak je mooi voor hem of haar, regel een oppas, doe gekke dingen samen en heb lol.

Die bioscoopbon ligt inmiddels al ruim twee maanden bij ons in de kast. Ik kroop langzaam onder mijn dekentje vandaan en probeerde een avond te prikken. Maar op de een of andere manier verstreken ook toen de weken. Maar het is gelukt! Vanavond zit ik met mijn lief in de bioscoop. Deze millenniumdoelstelling is ook weer gehaald. Wat zal ik aandoen?

Wapen je tegen bovenstaande valkuilen! En zorg ervoor dat jij één van de 5 Love Mama! boeken wint! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder reageren. 

Love Mama! Cover

 

Ps. Wegens succes wordt de Relax Mama Feestweek met een dag verlengd! Daarom worden de winnaars op 30 31 oktober hier bekend gemaakt. 

Ps. 2 Door achterlaten van een reactie geef je toestemming om je mailadres te gebruiken voor nieuwsbrieven, aanbiedingen en acties van Uitgeverij Snor.