Chocolade van Snor, Hoera!

Jullie wisten het misschien al, sinds eind september is er ook chocolade van Snor te koop in diverse winkels en in onze online winkel. Hoera! Heerlijke dikke, romige melkchocolade in een prachtige verpakking. De chocolade is made in Amstelveen, in de chocoladefabriek van Martin en zijn zeven Zussen (echt!).  Hij is er in drie verpakkingen: Bedankt, Hoera en Relax. De verpakking – die is ontworpen door onze vrienden van Studio Boot – is full color gedrukt met 2 PMS-kleuren (de fluor spat van de verpakking) en in het doosje zit een boekenlegger met aan de ene kant tekst, en aan de andere kant lege vakjes. Je kunt zelf iets achterop de boekenlegger schrijven om je cadeautje te personaliseren. Maar relax, je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon zo cadeau geven.

O ja, mocht je een cadeaulade willen samenstellen omdat dit zo’h handig ding is om op voorraad te hebben, en dus meerdere repen ineens willen bestellen, mail ons dan even?

De meest gestelde vragen én antwoorden over onze chocolade

V: Lekker, chocola. Welke smaken bieden jullie aan?

A: “Op advies van Martin en zijn zussen beginnen we alleen met melkchocolade. Die lust iedereen, zeker omdat het een van de lekkerste soorten melkchocolade is die je ooit geproefd hebt. Als deze goed loopt, gaan we langzamerhand onze eigen smaken ontwikkelen. Dus: wil je andere soorten, koop dan vooral deze melkchocolade.”

 V: Hoeveel kost de chocola?

A: “De adviesverkoopprijs is 4,95 euro per individuele reep.”

V: Waarom zo goedkoop?

“We wilden hem wel een beetje betaalbaar houden. Het is een enorm tablet van 200 gram, de verpakking is vormgegeven door Studio Boot en … je kunt je eigen tekst kwijt op de boekenlegger die in de verpakking zit.”

V: Hoe lang is de chocolade houdbaar?

A: “Ongeveer een jaar, maar eigenlijk nog langer. Leg hem niet in de zon, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.”

V: Is jullie chocolade slaafvrij?

A: “We doen ons best. Maar het is heel moeilijk de herkomst van de cacaobonen te controleren. Daarom werken wij voor nu met kwaliteitschocolade die het UTZ-logo draagt. Het UTZ logo ‘good inside’ zegt dat de drager meewerkt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor een betere toekomst voor de cacaoboeren. Meer info over UTZ-gecertificeerde producten vind je op: www.utzcertified.org.”

Bedankt! O, en ken je trouwens die prachtige verpakking van de blikjes van José Gourmet uit Portugal? Die en meer mooie verpakkingen en andere plaatjes op onze Pinterest.

SNOR Chocolade-001