Snorfestival 2016 in Snorfabriek

Jaaa, weer Snorfestival! Dit jaar is het op 24 en 25 september. En tegelijkertijd openen we onze Snorfabriek! Het wordt een groot feest, je ziet als eerste onze Snorfabriek, de allernieuwste boeken, je kunt leuke workshops volgen, lekker eten en drinken, en topcadeaus scoren. En het mooie is: na het festival kun je gewoon door blijven workshoppen, eten, drinken en cadeaus kopen, want de Snorfabriek zal daarna zes dagen per week open zijn!

Opening 24 & 25 september, zaterdag 10.00 tot 18.00 uur, zondag 11.00 – 18.00 uur 

Snorfabriek
2e Daalsedijk 14 a (t.o. nummer 151)
3551 EJ Utrecht

www.snorfabriek.nl

Uitdrukkelijk verzoek van de buurt: Kom met het Openbaar Vervoer. Dat kan heel makkelijk en het verlicht de buurt enorm als er niet om de 2 seconden een auto door de kleine straatjes moet. De Snorfabriek is 10 minuutjes fietsen vanaf CS, 10 minuutjes lopen vanaf Station Zuilen,  of 10 minuutjes met bus 3 vanaf het station. Kijk ook op http://www.slimutrechtin.nl/

WAT IS DE SNORFABRIEK?

De Snorfabriek is een combinatie van café-restaurant, galerie, winkel, hotel, atelier, bibliotheek, workshop- centrum en uitgeverij. We zijn met zulke leuke dingen bezig! Daarover later meer, hou www.snorfabriek.nl in de gaten.

Snorfabriek Credit:Zilverblauw
Foto: Zilverblauw

HET FESTIVAL

In de ‘Wereld van Snor’ hebben boeken, kunst, illustraties, muziekoptredens, bloggersmarkt en veel meer een plek naast een vlooienmarkt en circus. Dit jaar vindt het Snorfestival voor het eerst plaats op onze eigen locatie: de Snorfabriek. Dat maakt het extra bijzonder, dus zorg dat je erbij bent! We willen het zó graag allemaal aan je laten zien! De kaartverkoop gaat in de week van 22 augustus van start.

Snorfabriek Credit:Zilverblauw
Foto: Zilverblauw