De Snorfabriek is dicht: hoe nu verder?

Toen we er aan begonnen, wisten we dat het tijdelijk was. Na een jaar workshops geven, caravans versieren, lunch serveren, werken met winterjassen aan, sjouwen van stoelen en tafels, mooie spulletjes verkopen en volop genieten, is de Snorfabriek nu dicht. Grote vraag is natuurlijk: hoe nu verder?

foto ankibuitenkant fabriek LR

Waarom gaan jullie weg?

We willen niet weg, maar we móeten. Uiteindelijk wordt het gebied waar ook ‘onze’ NS-Loods staat, omgeturnd tot een nieuwbouwwijk: Wisselspoor, een echt wel mooi woon- en werkgebied. Zolang het bestemmingsplan niet gewijzigd was, mochten wij laten zien wat we in huis hebben. Toen al wisten we dat het waarschijnlijk een jaar zou duren. Dat jaar is inmiddels om.

snor workshop 065

gaan jullie verder op een andere locatie?

Een deel van de snorfabrikanten gaan waarschijnlijk naar de andere kant van Utrecht in een nieuw op te zetten bedrijfsverzamelpand. De uitgeverij is druk aan het zoeken naar een nieuwe plek waar we toffe dingen kunnen doen. Waarschijnlijk hebben we binnenkort meer nieuws daarover. En ondertussen werken we natuurlijk  keihard door om nieuwe Snorboeken te maken. We gaan maar liefst 8 nieuwe boeken maken. En tussendoor verhuizen en alles opruimen. Hoe doen we het toch?

Schermafbeelding 2017 04 24 om 11.58.17

wat doen jullie met de spullen?

Zondag 10 december is de fabriek nog eenmaal geopend voor ons aller-aller-allerlaatste feestje: een superleuke kerstmarkt. Met weer alle Snorfabrikanten die hun ding doen, muziek, gluhwein, kerstkraampjes, en leuke workshops om te volgen. En …  we veilen de meubels en spullen die we niet meer nodig hebben . En dat is veel! Onder andere wel 10 hele grote kunstkerstbomen. Dus kom zeker langs!

Volg ons op Instagram en Facebook en houd de website in de gaten om niets te missen! En mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Liefs,

De Snorren