Achter de snorren: Januari 2018

Het nieuwe jaar is in volle gang en ondanks een beetje radiostilte, hebben we niet stil gezeten! Het nieuwe kantoor inrichten, de snorfabriek leeghalen en ondertussen ook nog de boeken voor het voorjaar maken! Snor draait overuren om alles op tijd af te krijgen. Om jullie op de hoogte te houden, zullen we in dit nieuwe jaar maandelijks een update plaatsen met wat we aan het doen zijn, te beginnen vandaag!

Vechtclub xl

Dozen, dozen en nog eens dozen. Inpakken is één ding, maar dat uitpakken valt ook niet mee! Iedere map, elk boek voor de webshop krijgt een mooi plekje in ons nieuwe kantoor bij Vechtclub XL. Toch zouden we nog wel wat extra opbergruimte kunnen gebruiken! Gelukkig worden we warm onthaald door al onze nieuwe collega’s hier en beginnen we ons langzaam thuis te voelen. Al is het alleen al omdat we hier niet met onze winterjas aan naar de WC hoeven (heerlijk!).

Kas in vechtclub

Opruimen Snorfabriek

Snorfabriek

Oh, oh, wat kan een mens veel verzamelen in een jaar tijd. De Snorfabriek wordt stapje voor stapje ontmanteld en verandert weer in een kale loods. Wat een enorme klus en wat zullen we dit plekje missen. Het is zo gek om nu door de fabriek te lopen. Gelukkig nemen we ook een stukje fabriek met ons mee: er staat al een mooie kas in de gangen van de Vechtclub te pronken.

Limonadeboek

Nieuwe boeken

Door het verhuizen zou je bijna vergeten dat er een hoop nieuwe boeken op de planning staan! De Huishoudkalender is zo goed als klaar en de foto’s voor o.a. het Limonadeboek, UKED en het Picknickboek zijn geschoten. Het water loopt ons in de mond en we kunnen niet wachten om de boeken aan jullie te laten zien! Maar nog eventjes geduld! Ze zullen in het voorjaar verschijnen!

Ondertussen tellen we stiekem ook alweer een beetje af naar 25 mei, de dag dat we de Mini Zomerfabriek openen. Het belooft een groot feest te worden, dus zet de datum vast in je agenda! Dan gaan wij nog even aan de slag!

Liefs,

De Snorren