Het verhaal achter Relax Mama

Het begon met een boek….

In 2012 vroegen we Elsbeth Teeling om het boek Relax Mama voor ons te maken; 101 tips om een relaxte moeder te zijn, te worden en te blijven. Samen met de illustraties van Moniek Paus resulteerde dat in dit boek:

relax mama

Om de marketing wat kracht bij te zetten vroegen we Elsbeth om op Facebook een beetje aandacht te vragen. Elsbeth richtte de Club van Relaxte Moeders op en wat er toen gebeurde….

Het succes van de Club van de relaxte moeders

De eerste duizend Facebookvrienden vierden we nog royaal, van de eerste vijfduizend waren we ook best onder de indruk…inmiddels heeft Elsbeth meer dan 83.000 volgers weten te verenigen. En still counting. Het viel zelfs onze Zuiderburen op! Ze vroegen Elsbeth om op de Vlaamse tv te vertellen over haar successen. En wat deed ze het supergoed!

Elsbeth op TV!

Elsbeth van Relax mama op TV bij Canvas
(vanaf 40 minuten)

Free printable uit Relax Mama:

En op veler verzoek hebben wij speciaal voor jullie een gratis printable uit het boek Relax Mama. Een gratis poster die jou een hart onder de riem zal steken: “Bankhangen is het nieuwe uitgaan”. Dus waar wacht je op? Downloaden die poster en uitvergroot boven de bank hangen ; )

Download de free printable hier!

Free printable van Relax Mama - Bankhangen is het nieuwe uitgaan

Nu de rest van de wereld nog! (Qua boeken zit dat alvast snor: Relax Mama is al in het Frans én in het Duits verschenen en binnenkort komt het boek ook in het Engels uit.)