Snorfestival uitgeverij snor

Welkom!

Hier vind je alles over het Snorfestival en het Snorfeest.
Bekijk voor een goede impressie de foto’s op onze facebookpagina of herbeleef de festivals met de aftermovies hieronder.

Klik hier om naar de info pagina voor het Snorfestival 2016 te gaan!

SNORFEEST april 2016

Snorfeest-0792 LvdL

Zondag 24 april 2016 lanceerden we onze voorjaarsboeken tijdens het Snorfeest bij Molen de Ster. En we aten, dronken, dansten, jongleerden, fietsten, aaiden (dieren), mediteerden met bellenblaas, aten insecten, spinden, zaagden, speelden (met baby’s), biechtten, puntten snorren bij, goochelden, drukten (textiel), lachten, fotografeerden, en nog veel meer. Bekijk hier alle foto’s.

Ga hier naar de pagina van het Snorfeest!

De officiële aftermovie van het Snorfeest 2016: 

 

SNORFESTiVAL september 2015

Snorfestival 2015

De tweede editie van het Snorfestival op 20 september 2015 was opnieuw een groot succes. Workshops, eten, proeven, dansen + optredens van Roos Rebergen (van Roosbeef) Jezus Evil High Way, de Easy Aloha’s en de inmiddels beruchte Snor-Bingo. Al onze nieuwe boeken werden gelanceerd,  de schrijvers, illustratoren, fotografen en rest van de makers liepen in het wild rond en was van alles te koop en te doen. Tot ver na de avondschemering was het één groot feest. En  bleef het nog lang onrustig op Kampeerterrein De Lievelinge.

De officiële aftermovie van het Snorfestival 2015: 

 

SNORFESTIVAL september 2014
Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.37.07

Zondag 21 september 2014 hielden we ons allereerste Snorfestival op kampeerterrein De Lievelinge in Vuren. Je kon er jongleren, proeven, zeefdrukken, shoppen, koorddansen, illustreren en inmaken. Zweven in de zweefmolen, boeketten leren maken en een workshop Relax Mama volgen. Maar ook onze najaarsboeken werden feestelijk gelanceerd en de auteurs in het zonnetje gezet, als ze al niet druk bezig waren met het geven van een workshop of proeverijen bereidden.

 De officiële aftermovie van het Snorfestival 2014: 

Heb je interesse om een workshop te geven, muziek te maken, mensen van lekker eten of drinken te voorzien of om iets anders leuks te doen op het Snorfestival? Meld je dan alvast aan voor het Snorfestival in 2016. Je kunt je voorstel sturen naar idee[at]uitgeverijsnor.nl. We beginnen rond mei met het opstellen van het programma, dus rond die tijd kun je een reactie verwachten.

Tot snor!