Ode aan de smerigheid

boekopen3

Hoe heerlijk is het om iets nieuws, iets spannends, iets prikkelends en inspirerends te zien. Gelukkig is het dit jaar wéér gelukt op de Dutch Design Week. Hoe verfrissend is het om te kijken naar allemaal dingen die je verafschuwt? Plaatjes die niet voorbij komen op onze Instagram of Facebook. Daar doen wij – en velen met ons – in ieder geval ons best een mooi sfeervol plaatje neer te zetten. Kijk hoe mooi dit en hoe prachtig dat! Heerlijk natuurlijk al die prachtige plaatjes, maar wat je het meest bijblijft is misschien wel dat waar je het meest van walgt, stelt Merel Witteman. Een blote voet in de stront, een muis aan een vork geprikt. Kijk zelf maar. Echt goed man. merel witteman #ddw

merelwitteman.nl/aversive-aesthetics

De Graduation Show van de Design Academy is nog t/m zondag 26 oktober te zien in de Witte Dame.

copyright foto’s: Design Academy