Geef een groeikaart en veldbloemen cadeau

Groeikaarten

In de mooie winkel Daily Poetry op Strijp-S in Eindhoven kocht ik prachtige groeikaarten van Niko Niko (Japans voor ‘say cheese’). Het zijn kaarten; het papier is biologisch afbreekbaar en bevat bloemzaadjes. Nadat je het papier plant, groeien er na 6-8 weken veldbloemen, viooltjes of kruiden uit. Het papier is met de hand gemaakt van gerecycled papier. Er zijn dus geen bomen gekapt voor het maken van deze kaarten. Dubbel fijn! Ik vind de kaarten zo mooi, dat ik het zonde vind om ze in de grond te stoppen. Ik hang ze lekker op in mijn kaartenrek!

Groeikaarten Niko Niko

Wil je in het voorjaar mooie viooltjes in de tuin of op je bord (mooi als garnering bij een gerecht!), dan kun je de kaarten ‘Celebrate the everyday’ en ‘Hooray, let’s eat cake’ nu al planten. In het voorjaar planten kan ook, dan groeien de zaadjes meteen uit tot bloemen. De groetkaarten zijn ook leuk om te geven; het zijn eigenlijk twee cadeaus: een mooie kaart en bloemen of kruiden!

Set Groeikaarten

De kaarten liggen bij Sissy Boy Homeland zij aan zij met de boeken van Snor en zijn daarnaast bij een aantal andere plekken en online te koop voor € 3,95/st. Een setje van vier kaarten kost € 13,95.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.