Koffiebar als kantoor

Het is woensdag, de kinderen zijn naar school, je liefje is naar werk en jij werkt thuis. Heerlijk! Maar eenmaal achter je computer leidt het huis je af. Stof schittert in de zon en de afwas van gister, heeft zich weer mooi opgestapeld. Met deze afleiding haal je natuurlijk nooit die deadline. Wat is het dan fijn om met je laptop onder de arm twee straten verder in een koffiebar te gaan zitten!

 

Lunchen bij Gys
Lunchen bij Gys

Er wordt voor je gezorgd met lekkere koffie, thee of limo, en als je flink door wil werken kun je gemakkelijk een lunch bestellen. De meeste koffiebars zijn ook nog eens van genoeg stopcontacten voorzien.

De Ontdekking
De Ontdekking

Lastiger wordt het natuurlijk als je rond lunchtijd middenin de gesprekken je concentratie probeert te behouden. Maar misschien klets je dan zelfs ook wat met andere werkenden en voila, nieuwe vrienden erbij! Ideaal.

Intro afbeelding: Blackbird coffee & vintage