Truienweer!

Het duurde even, maar nu is de herfst toch echt begonnen. Regen is niet alleen nat, maar ook koud. En opstaan is mede door het warmteverschil van onder- en boven de dekens nog moeilijker. Maar er is één troost: het is weer tijd voor truien!

Grijze trui LisaVoor het dragen van truien gelden geen regels; alles mag. Zowel strak als XXL wordt gedoogd en daarmee bestaat ook geen onderscheid meer tussen mannen- en vrouwen truien (althans, voor vrouwen niet). Ook lang zijn ze ideaal, een legging eronder en klaar is je outfit. En truien hoeven godzijdank niet meer net boven de navel te komen. Dit verruimt je kledingkeuze enorm! Niet alleen kun je de truien van je vriend/vriendin/man als de jouwe beschouwen, je kunt ook je favoriete slobbertrui van vroeger van zolder halen. Wees niet bang voor oubollige patronen, want hoe oubolliger, hoe beter.

Voor een goede herfsttrui kun je natuurlijk aan je ouders vragen of ze nog wat interessants in de kast hebben liggen. Ook kun je naar de tweedehands winkel op zoek naar wollige pareltjes. Maar misschien heb je zelf wel een goede tip! Deel deze dan met ons en de rest van de lezers door hieronder een reactie achter te laten.