Snor Pop-up Store bij Strand West in Utrecht

Sinds dinsdag is ‘ie er dan: de Snor Pop-up Store in Utrecht! En ook niet meteen op de minste plek: in de ridderkamer van Strand West. Een modern woonwarenhuis van vier verdiepingen in een eeuwenoud stadskasteel aan de Oudegracht. Kijk snel verder voor een impressie van de pop-up store.

Woonwarenhuis in Utrecht
Annelies van Strand West vertelt: ‘Vorig jaar hadden we rond de feestdagen een pop-up shop van Kikkerland en dat werkte goed. Dit jaar wilden we weer een pop-up shop met een merk dat leuke en betaalbare, voor-elk-wat-wils cadeautjes verkoopt. Toen kwamen we al heel snel op Snor uit. We hebben eerder samengewerkt voor onder meer boekpresentaties en die werden altijd ontzettend goed bezocht. Dus wij dachten: ‘die Snorren kunnen hier wel wat leven in de brouwerij brengen!’ Het idee dat Uitgeverij Snor nu De Wereld van Snor heet, spreekt ons ook erg aan: let vrolijkheid rule!’

Snor Pop-up Store

De Wereld van Snor neemt t/m 31 december bezit van de ridderkamer, dus je kunt al je cadeaus voor de feestdagen hier shoppen. Maak bijvoorbeeld je collectie Snor-boeken compleet, want bijna alle titels zijn in de pop-up store te koop. En voor mensen die echt niet van boeken houden (gekkies), zijn er de mooi verpakte chocoladerepen of kies één van de gave posters van Studio Boot die eenmalig bij Snor te koop zijn!

Snor Pop-up Store

Proeverij uit On Fire
Binnenkort wordt in de pop-up store een proeverij warme appelcider uit het boek On Fire, BBQ-boek voor vrouwen (en mannen) georganiseerd. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor de datum en tijd!

Openingstijden
Strand West
is 7 dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag 10 tot 18 uur, donderdag t/m 21 uur. Zaterdag 10 tot 17.30 uur en zondag van 12 tot 17 uur, Oudegracht 114 in Utrecht.

Strand West

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.