#5 Snors adventskalender: Het Papierboek

WINNEN!

De dag waarop wij ons allemaal op hebben verheugd is aangebroken! Heb jij al zin in pakjesavond? Wij in ieder geval wel hoor! Ons favoriete schoen-/kerstcadeau is vandaag de weggever van Snors adventskalender namelijk…. Het Papierboek!

In dit boek vind je prachtige dessins, ontworpen door Studio Boot, plus originele ideeën over wat te doen met dit papier. Zoals knisperen, vouwen, knutselen, scheuren, propjes maken, scrappen, knippen of wat dan ook. Hier zijn alvast wat mooie papiervellen, waarmee jij je waarschijnlijk morgen al mee mag uitleven!

Dit boek kun je vandaag winnen door simpelweg hier beneden een reactie achter te laten. Bestellen kan uiteraard ook in onze shop.

Reageren kan tot zaterdag 12:00 en de winnaar zal maandag 8 december een mail van Snor ontvangen!

En o ja! FIJNE PAKJESAVOND!

Papierboek - herfstvel - adventskalender

 

 

Papierboek - boten vel

 

Cover Papierboek - adventskalender