#8 Snors adventskalender: Zelfgeboerd

Weet jij hoe je bijen en kippen kunt houden? En hoe je een dak- of geveltuin aanlegt? Op de achtste dag van Snors adventskalender krijg jij antwoorden op deze vragen. Want vandaag geven wij de opvolger van Zelfgeoogst weg namelijk ZelfgeboerdWaarom? Omdat zelf boeren echt niet moeilijk is.

Kijk maar naar het stappenplan, appeltje eitje, nietwaar?

Snors Adventskalender - stappenplan - zelfgeboerd

 

Marian Flint, Snor & Studio Boot hebben voor jou de suppermakkelijke tuinier-tips en lekkere recepten (met de oogst uit jouw moestuin) in dit mooi ontworpen boek verzameld. Dus mocht je geen groene vingers hebben, met dit boek komt het helemaal goed. No worries!

Reageren kan tot dinsdag 12:00! 

En bestellen kan in onze shop.

snors adventskalender - zelfgeboerd - cover