#7 Snors adventskalender: Weekend ontbijtboek

Winnen!

Wil je op een zondagochtend eens even iets anders dan de standaard (?) pannenkoeken als ontbijt? Dan is de weggever van de Snors adventskalender iets voor jou. In het Weekend ontbijtboek geeft Yvonne Eijkenduijn (Yvestown) je de lekkerste en origineelste ontbijtsuggesties voor iedere zondag van het jaar.

52 ontbijtrecepten die allemaal te mixen en te matchen zijn. Voor elk weekend één, en aangezien het vandaag toch zondag is, geven wij ook een ontbijtreceptje uit het boek weg. Om zometeen je man- of vrouwlief (en kinders) lekker mee te verrassen.

Weekend ontbijtrecept - adventskalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie de uitgelichte foto voor het resultaat. Ziet dat er niet goed uit?

 

Je kunt tot maandag 12.00 uur hieronder reageren.

Kun je niet zolang wachten? Ga dan naar onze shop.Weekendontbijtboek - adventskalender