#10 Snors adventskalender: Love Mama

Klik op op het kopje Acties! om onze hele adventskalender te zien.

Ooo niemand krijgt genoeg van de spot on one-liners en hoe-overleef-ik-het-moederschap-tips van Elsbeth Teeling. Daarom geven wij op de 10e dag van Snors adventskalender het boek Love Mama weg.

Relax Mama, heb je nodig voor als je net moeder bent geworden. En als je al een beetje bent bijgekomen en lichtelijk gewend eraan bent geraakt dat je een lief klein kotertje hebt die je veel aandacht moet schenken, is het tijd om eens door het boekje Love Mama te bladeren. Want ondanks dat je één of nog meer kinderen aan je been hebt hangen, moet je toch wel proberen je wellustige ik te blijven voelen. En vooral niet je partner in crime/je wederhelft te verwaarlozen. En dat vlammetje brandend houden, gaat je lukken met de hulp van de 101 tips en inzichten van Elsbeth. Fijne geruststelling, toch?!

Winnen doe je zo: reageer, wacht af tot donderdag 12:00 en houd vooral je mail inbox in de gaten.

 

adventskalender - love mama cover