Nieuw Snorboek: Wat zeg je?

Mamagaai, Fluitvliegje, Blijbaan. Als ouder of grootouders kijk je ernaar uit: de dag waarop je (klein)kind zijn eerste woordje uitspreekt. Dat eerste woord is een startschot voor een taalavontuur vol grappige vergissingen en versprekingen. In ons nieuwe boek ‘Wat zeg je?’ kun je al deze kinderpraat verzamelen en bewaren om voor altijd te koesteren.

Het boek is gemaakt door Lien Geeroms: een zelfstandige illustrator uit Vlaanderen. Misschien herken je haar stijl uit onze Snorgids voor vrouwen van 30+ en Snorgids voor mannen van 30+. Lien Geeroms: “Mijn oudste zoon zei als kleuter steevast octobus tegen een octopus. Dat sprak tot mijn verbeelding en ik goot die mooie fout in een print. Via vrienden, familie, kennissen, kennissen van kennissen verzamelde ik nog een hele hoop beeldige versprekingen. Het idee voor dit invulboekje groeide: een verzamelplaats voor de kinderpraat van je eigen (klein)kind, doorspekt met voorbeelden van andere kinderen en een paar testjes die grappige uitspraken kunnen uitlokken.”

[pdf issuu_pdf_id=”160307125529-b509a740d4b340f8bb8fa5a1b7821cab” width=”640″ height=”480″ layout=”2″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]
 Klets jouw kind ook allemaal kinderpraat? Deel het dan met ons!

Donderdag 24 maart wordt het boek van17.30 tot 19.00 uur in Leuven gelanceerd in Barboek. Kun je niet zo lang wachten? Bestel hier dan alvast het boek.

Wat zeg je boeklancering