Snor loves: groeimeter in een mooi jasje

Wat gaat het toch hard! Voor je weet, is je kleine dreumes van twee turven hoog, ineens een kop groter dan jij! Je kunt de groei bijhouden door ieder jaar een streepje te zetten aan de binnenkant van een kast.  Maar je kunt het ook met de  Growth Chart doen, centimeter voor centimeter, zonder dat je een deurpost of muur beschadigt. En als je gaat verhuizen, gaat deze groeimeter gewoon mee.

Growth Chart

De Growth Chart (€ 24,95) is een idee van Anouk van der El (Make History) en de Amerikaanse design-blogger Erin Loechner (Design for MankindDesign for Minikind). Nadat ze elkaar hadden ontmoet wisselden ze via Pinterest ideeën, notities en foto’s uit voor deze moderne meetlat. De groeimeter heeft afmetingen in inches en centimeters en genoeg ruimte voor notities en herinneringen. Leuk om cadeau te doen of de groei bij te houden van je eigen grut.

Growth Charts zijn in Nederland te koop bij: Make History // Orange Mayonnaise // This Cool Kid // Kids Department // Springstof // Toddlers & Tees // Van Mij (Arnhem) // Jut en Juul (Leiden).

Growth Chart