Presentatie Wat zeg je?

Het boek ‘Wat zeg je’ (waarin je de leukste uitspraken van je kinderen noteert), bedacht en geïllustreerd door Lien Geeroms uit Leuven, werd donderdag gepresenteerd in Barbóék in haar woonplaats. Toon van Mierlo, van onze Belgische distributeur was bij de boekpresentatie. “Het was een vreemde week in België, vol ongeloof en verbijstering. Een boekpresentatie lijkt opeens niet zo’n prioriteit meer, zo dacht ook Lien Geeroms. Toch besloot ze om er mee door te gaan, en daar was zij, en alle aanwezigen met haar, gisteren uiteindelijk erg blij om. Barboek in Leuven was vol leven, met kinderen, (aanstaande) ouders en grootouders, en iedereen dronk, snoepte en bewonderde Wat zeg je?, het heerlijke boekje dat Lien presenteerde. Zowat iedereen kocht meer dan 1 exemplaar (“nog één voor die, en oh ja, die wil ik er ook 1 geven!”), en Lien signeerde ze allemaal. De glimlach regeerde.”

SignerenGezellig druk