Fun to Run: Rokjesloopdag

Aanstaande zondag 3 april lanceren we ons nieuwe boek Fun to Run tijdens de Rokjesloopdag in Amsterdam. Fun to Run is hét hardloopboekje voor de beginnende hardloper of de hardloper die een duwtje in de rug nodig heeft.  Want, zou het niet superfijn zijn als je met plezier van de bank af zou komen? Je hardloopschoenen iedere week zou aantrekken en gáán? Natascha Klootsema, auteur van Fun to Run, kent alle valkuilen. Daarom schreef ze dit boek, dat is als een vriendin die je een schop onder je kont geeft en meesleurt naar buiten. Mét de nodige humor en massa’s tips & trucs over hoe je begint met hardlopen en vooral het ook nog eens volhoudt.

FuntoRun_ansichtkaart

Rokjesloopdag

Waar kunnen we het boek beter lanceren dan tijdens de Rokjesloopdag? Zondag staan Snor, Natascha en andere hardlopers dus in de startblokken om op een fashionable wijze 5 of 10 km te rennen. For fun.

Fun_to_Run illu
Beeld uit Fun to Run, Maartje Kuiper

Rokjesdagloop Amsterdam Ladiesrun is een hardloop-evenement voor vrouwen en tegelijkertijd is het een ode aan de lente en aan de in 2009 overleden auteur/columnist Martin Bril. Hij omschreef rokjesdag als ‘die ene dag in het voorjaar dat alle vrouwen als bij toverslag ineens een rok dragen, met blote benen eronder.’ Ineens fladderen overal rokjes en jurkjes. En iedereen weet: de lente hangt in de lucht. De organisatie van de Rokjesdagloop vertaalde dit vrolijke gegeven naar een uitdagende ladiesrun, met afstanden over 5 of 10 km hardlopen en 5, 10 of 15 km wandelen, de Walk4MS.
Inschrijven kan nog!
Hardlopers of wandelaars die ook de stoute schoenen willen aantrekken, kunnen zich nog tot en met zaterdag 2 april 19:59 uur online inschrijven.

Het wordt aanstaande zondag superlekker weer, dus we trekken onze hardlooprokjes aan en gáán! Kom langs en ren mee of moedig aan. En neem vooral een kijkje in het boek Fun to Run dat ter plekke te koop is. Natuurlijk met een handtekening van übermotivator Natascha.

Funtorun_illu2
Beeld uit Fun to Run, Maartje Kuiper