Snor voorjaarsfeest met hagel en zonneschijn

Snorfeest 0792

We hebben er talent voor. Feesten en festivals organiseren op leuke buitenlocaties om er daarna achter te komen dat het misschien wel eens heel slecht weer kan worden. En als we die ochtend dan met onze regenlaarzen, regenjassen en paraplu’s klaar staan, schijnt de zon. Echt! De foto’s liegen er niet om. En ja, misschien heeft het afgelopen zondag ook een paar keer gehageld, maar we herinneren ons enkel de zonneschijn.

Omdat er zoveel te doen, te zien en te proeven was, zullen we de komende weken alle deelnemers van het Snorfeest in ons blog uitlichten, dus houd ons in de gaten. Hieronder vind je alvast een korte sfeerimpressie.

Snorfeest-0518

We hielden het Snorfeest om al onze nieuwe boeken te lanceren en daar hoorde natuurlijk een feestelijke presentatie bij. Een van de nieuwe boeken is Relax Mama in de Keuken. Auteur Elsbeth Teeling (en anchor woman van de Club van Relaxte Moeders presenteerde het samen met zoon Teun. Rucolasoep is wat hem betreft het állerlekkerste gerecht in het boek.

Snorfeest-0839

In de houtzagerij (die nog echt in gebruik is) werden allerlei workshops gehouden, zoals Moderne Kalligrafie, 3-D illustreren, monoprinten, borduren en ga zo maar door.

Snorfeest-0565

Deze mooie haasmobiel is van Femke Veltkamp, wij zijn fan! Femke gaf de workshop Zeefdrukken.

Snorfeest-0864

Anki van blog Zilverblauw (en auteur van ons mooie fotografieboek Shoot!) en Lonneke van Bubblemint hadden een succesvolle bloggersmarkt georganiseerd, met aankleding van Kitsch Kitchen!

Snorfeest-0683

De festivalgoochelaar, bellenblazer, ballonnenmaker (vraag liever wat ie niet kan) was een hit. Toen om 12.00 uur de zon tevoorschijn kwam en de eerste bezoekers binnen druppelden, was enkel een dozijn bellen nodig om het feest te laten beginnen.

Snorfeest-0406

Een Snorfeest is geen feest zonder circus of zonder snor. Dat vond Circus Moustache ook.

Snorfeest-0772

En dit was de locatie, de prachtige Molen de Ster.

Kijk op onze Facebookpagina voor alle foto’s en tag jezelf!