Veiling speelkleed Kidz Impulz

Bied mee op het prachtige speelkleed van KidZ ImpulZ (formaat 140 x 200 m) in combinatie met twee exemplaren van Babyspel (een voor jou en een voor een vriend(in)). De opbrengst van de veiling verdubbelen wij en het totaal van de twee bedragen gaat naar Kinderen van de Voedselbank.

Als je op het Snorfeest was, heb je ze misschien wel gezien: de zachte speelkleden van KidZ ImpulZ. Ter ere van de lancering van ons nieuwe boek Babyspel creëerde auteur Danielle de Tombe – van Laar op het Snorfeest een knusse babyspeelhoek. Ouders konden met hun baby enkele spellen uit het boek spelen of hun baby zelf op ontdekkingstocht laten gaan. Kidz Impulz maakte twee speciale speelkleden voor de lancering, waarvan we er eentje mochten houden! Het blauwe speelkleed gaan wij veilen voor het goede doel. De opbrengst geven we samen met een doos Babyspel-boeken aan Kinderen van de Voedselbank. Doe mee met de veiling, en scoor dit mooie kleed!

 

Snorfeest 0871

Doe mee met de veiling!

In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. Dit betekent dat hun ouders vaak geen geld hebben voor kleding en goed eten. Spelen kan gelukkig altijd, want zoals auteur Danielle de Tombe – van Laar ons laat zien, kun je met veel huis,-tuin,- en keukenmiddelen de leukste uurtjes doorbrengen met je baby. Maar hoe fijn zou het voor deze ouders zijn, als ze ook de verjaardag van de kinderen zouden kunnen vieren, eens een keertje naar een pretpark zouden kunnen, of iets extra’s bij de avondmaaltijd zouden kunnen geven. Daarom doneren we de opbrengst van de veiling aan Kinderen van de Voedselbank.

Het kleed dat we veilen is een blauw speelkleed met ‘Babyspel’ erop geborduurd. Een uniek exemplaar dus! Ga snel naar onze veiling, bied een mooi bedrag, scoor het mooie speelkleed en draag bij aan een fijner leven voor kinderen die in armoede leven. De veiling loopt van dinsdag 1 juni t/m vrijdag10 juni.

KidZ ImpulZ

KidZ ImpulZ maakt speelkleden, tipi-tenten, zitzakjes en nog veel meer mooie spullen.  logo Kidz ImpulzHet idee voor het speelkleed ontstond tijdens de zwangerschapsgymnastiek, toen al pratende met elkaar bleek dat deze aanstaande moeders nergens een goed speelkleed, zacht en lekker dik, konden vinden. Dus besloot Berrique Willmott zelf zulke kleden te ontwikkelen. Inmiddels zijn er naast grote en kleine kleden ook kinderfauteuils, boxkleden, kleine tipi-tenten en andere woon- en leef-accessoires die het dagelijks leven met kinderen extra handig maken.

[su_button url=”http://link.marktplaats.nl/m1056204948″ target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Ga direct naar de veiling[/su_button]

 

 

Snor Timo Pisart-6