Snorfestival 2016

We gaan het Snorfestival dit jaar anders doen dan voorgaande twee edities: groter, een nieuwe locatie en… langer! Dit keer geen kampeerterrein, maar een heuse loods die we hebben omgedoopt tot Snorfabriek. Eén dag vliegt voorbij, dus hebben we besloten om gewoon het hele jaar door een Snorwereld te creëren, met om te beginnen het tweedaagse Snorfestival als voorproefje van alle Snorgekte die vanaf november komen gaat. Op zaterdag zijn we geopend van 10 tot 18 uur, op zondag van 11 tot 18 uur.

[su_button url=”https://www.dewereldvansnor.nl/snorfestival-2016-2/” target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Klik hier voor alle Snorfestivalinformatie[/su_button]

Wat je kunt verwachten

Net als vorig jaar hebben we veel leuke workshops, lekker eten en drinken, een mooie snorwinkel en een feestelijke boeklancering georganiseerd. Hieronder vind je alvast een greep uit het Snorfestival. Kom dat zien, kom dat zien!

Borduren

Je eigen teJuuzkunsten bordurenkening met gekleurde draden borduren, dat is gewoon kunst. Tijdens deze doorlopende workshop verzorgd door Judith van Juuzkunsten leer je hoe dat moet en ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Geschikt voor kinderen en volwassenen.

Kosten € 6
Kosten € 10 met een stoffen tasje om je borduurwerk in te bewaren

 

flow papierworkshop snorfestivalFlow papierworkshop

Tijdens het Snorfestival kun je in de speciale Flow kas terecht voor papier workshops. Lisa Manuels van Elleaime.nl leert je in een half uur de prachtigste dingen maken met papier uit het Book for Paper Lovers.

Kosten € 5 per persoon (kaartje op het festival zelf te koop bij de Snor balie)

 Tijden:
zaterdag: 11.00, 12.00, 13.30, 14.30, 15.30
zondag: 11.45, 12.45, 14.15, 15.15, 16.15

 

Theaterworkshop voor kinderen

Stadsschouwburg snorfstival Wil jouw 6 tot 8 jarige graag toneelspelen? Ga dan naar de theaterworkshop van de Stadsschouwburg! In samenwerking met Lef&Luijt! Theaterdocenten Elles en Miriam werken bij theaters&films (bijv Bouwdorp) helpen ze kinderen bij het acteren. In spel-oefeningen en verhalen gaan ze samen met andere kinderen uitbeelden, lachen, huilen, en alles wat komt kijken bij het spelen van een rol. Voor je het weet ben je een heuze BN’er.

Kosten:  €5
Op de dag zelf te koop aan Stadsschouwburg stand in de SNOR fabriek.
Tijden workshop: 24 & 25 september om 14.00 en 15.30 uur.

 

Portretten van Flavio Salsano

Flavia snorfestivalNaast de mooie portretten van Marloes de Vries kun je op ook terecht bij Flavio Salsano voor een portret. De tekeningen van Flavio zijn in herkenbare stijl, soms op het randje, maar altijd om te lachen. Hij haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven zonder al te serieus over te komen. Vind ‘m in het wild en por hem aan voor een portret, want hij loopt door de Snorfabriek.

Prijs: €25,- voor a5 portret

 

Bloggersmarkt UIt het huis van

bloggersmarkt snorfestivalNa het succes op het Snors voorjaarsfeest is ‘ie weer terug, dus geen paniek als je nog een cadeautje moet scoren (voor jezelf). Shop ‘till you drop op deze bloggersmarkt in samenwerking met de bekende bloggers Bubblemint en Zilverblauw (bekend van o.a. het boek ‘Shoot!’). Dat wordt graaien in de buidel, met al die leuke en unieke spulletjes.

 

 

 Bekijk hier alles in het programmaboekje:
[pdf issuu_pdf_id=”160913092522-cff7b7b5946e4619a858ca076722b217″ width=”640″ height=”480″ layout=”2″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]

[su_button url=”http://www.ticketmaster.nl/artist/snor-festival-tickets/962178″ target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Koop hier je ticket[/su_button]