Snors najaarboeken 2017

 

Alles went, behalve een vent. Wat ook niet went is om hartje zomer verkoopteksten te schrijven voor de najaarscollectie boeken. Zo zitten we in 31 graden hitte te schrijven over kerstkoekjes bakken uit het nieuwe New York Bak boek. Gelukkig is het een heel mooi en goed boek (zie hieronder).

Wat ook nooit zal wennen: dat een jaar zo voorbij is! We wisten natuurlijk heel goed dat we de Snorfabriek maar een jaartje open konden houden op deze locatie en daarna een nieuwe plek moesten zoeken. Maar voordat het echt zover is, gaan we nog even flink knallen. Met deze enorme mooie nieuwe collectie boeken – al zeggen we het zelf – én met een laatste superfeestelijk Snorfestival waar we deze boeken lanceren; 23 september. Save the date. 

 

Eenpanskalender: voor vrienden van vrienden

COVER OPZET 1PAN DEF Pagina 1 e1498652829627

Wat moeten we vandaag nou weer eten? Met deze kalender hoef je niet langer te graven in je geheugen. Kijk op de datum van vandaag, of kies een van de andere 366 recepten. In deze Eenpanskalender vol inspiratie voor de dagelijkse maaltijd vind je de beste en lekkerste recepten van de vrienden van Kamer 465. Om jaar in, jaar uit te gebruiken. Telkens weer, want er staat geen jaartal op.

De 365 recepten zijn all-time favourites, door Kamer 465 verzameld, nagekookt, gefotografeerd en geïllustreerd. De kalender bevat eenvoudige recepten , maar lekkere. Van stoofpotjes zoals Notenstoof tot Japanse Römertöpf en Linzencurry.

 

Snap! Fotograferen met je smartphone

Cover 3D e1498651044409

Hoe beter je de camera in je telefoon leert kennen, hoe beter je die camera kunt laten maken wat je ogen zien. Want zelfs bij een relatief simpele camera als die in je smartphone heb je mogelijkheden te over. Anki Wijnen van Zilverblauw, auteur van het populaire Shoot! (over fotograferen met je spiegelreflexcamera) laat je zien hoe je bijna altijd en overal fantastische foto’s kunt maken en je foto’s naar een hoger niveau kunt tillen. Zelfs, nee, júist met je smartphone. Want het echte werk doe je met je ogen en je hart.

In dit prachtig vormgegeven boek veel voorbeelden en helder en duidelijk beschreven informatie over de techniek van fotografie. Daarnaast alles over het nabewerken van je foto’s en tips over het ontwikkelen van je eigen stijl en het professionaliseren van je social media account.

 

New York – Kerst Bakboek

Paginas van H2017 154 New York Christmas Baking high e1498651451839

Is er iets lekkerder dan de geur van versgebakken koekjes? Ja, versgebakken koekjes vermengd met de geur van dennennaalden. 

Steeds meer mensen gaan lekker los met de Kerstmis. Kerstboom optuigen, het hele huis versierd, overal gezellige kerstlichtjes, kaarsjes. Kerstmis begint zo langzamerhand Sinterklaas te verdringen als het gaat om het familiefeest van de winter. En om de kerststemming nog verder te verhogen is er nu dit boek. Met recepten en verhalen uit dé Kerst-hoofdstad ter wereld: New York. Recepten om je eigen kerstkoekjes te bakken, afgewisseld met superlekkere taartrecepten en elf New Yorkse ontbijtrecepten. Het boek staat vol prachtige sfeer- en receptfoto’s van Lisa Nieschlag en Julia Cawley. Niet voor niets was de voorloper van dit boek in Duitsland een daverend succes. 

Lekker achterover met een glas wijn wegzwijmelen bij de mooie platen in dit boek, of met een schort om in de keuken aan de slag. Ook heel gezellig om samen met je kinderen te bakken. Last Christmas playlist aan en laat maar komen hoor, die winter!

 

Nachtboek: Voor nachtvlinders en slapeloze

SNOR Nachtdieren Cover 05 e1498652070811

Een nachtboek is zoiets als een dagboek, maar dan voor de nacht. En voordat Snor het maakte, bestond het nog niet. En zeg nu zelf: hoe hebberigmakend mooi is dit boek. Met prachtige illustraties van illustrator Cebine Nieuwenhuize, informatie over alles wat leeft en beweegt in de nacht en tips om in slaap te vallen. En – net als in een dagboek- is er veel ruimte om je gedachten en dromen op te schrijven. Natuurlijk mag je ‘m ook gewoon als dagboek gebruiken. Of als notitieboek. Gewoon omdat ie zo mooi is.

 

Me, Myself & I: Het grote navelstaalboek

 

Cover me myself and I NL e1498652438701
Cover nog niet definitief!

Er valt zoveel te leren in het leven. Vooral over jezelf! Dit speels vormgegeven boekje is een handleiding voor jezelf over jezelf. Met persoonlijkheidstheorieën uit allerlei gebieden, psychologie, tenen lezen, astrologie zodat je zelf kunt uitmaken welke inzichten het best bij jou passen. Vul de vragen in, doe de opdrachten. Om af en toe nog eens na te lezen en erom te grinniken, om regelmatig nieuwe gedachten in te schrijven, om te analyseren wat jou heeft gevormd, en om je te realiseren dat je helemaal okay bent zoals je bent. Niks meer aan doen.

 

We wensen je… De mooiste wensen van je kraambezoek voor je pasgeborene

Kraamvisiteboekje omslag e1498653000172
Cover nog niet definitief!

Visite, visite een huis vol visite. Dat geldt zeker voor een huis waar net een kleintje is geboren. Persoonlijke wensen voor je kleintje, opgeschreven door de kraamvisite. Met grappige, leuke vragen aan het bezoek en de kraamhulp en lekker veel plek om foto’s te plakken en je eigen commentaar op te schrijven. Zo maak je er een heel uniek, waardevol en persoonlijk boek van. In totaal kunnen er 40 baby-wensen in het boek geschreven worden.

 

Vaders eerste jaar

snor proef cover folder e1498652959395
Cover nog niet definitief!

De ontwikkeling van een babybrein is magie. En het brein van een jonge moeder verandert ook als een razende. Belangrijk dus om als jonge vader vinger aan de pols te houden. Wat zien die pasgeboren baby’s, wat ruiken ze en hoe communiceren ze? Wat gebeurt er in hun hersentjes? Wat hebben baby’s nodig? En wat ziet de moeder van je kind als ze naar de baby en naar jou kijkt? Wat heeft zij nodig? In dit boek gidsen we de jonge vader van week tot week en combineren we oude wijsheden met de laatste wetenschappelijke resultaten.

 


 

Kijk voor alle informatie in onze brochure

[pdf issuu_pdf_id=”170623115614-7ec11e7b950a428f81b803d79fdf202d” width=”640″ height=”480″ layout=”2″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.