4 expedities om je buurt te leren kennen

 

Hoe goed ken jij je buurt? Met deze vier expedities uit het boek Ontdek je stad leer jij je straat, buurt, dorp of stad beter kennen. Stap de voordeur uit en duik de omgeving in; je buren en hun huizen en de straat zullen nooit meer hetzelfde zijn. 

 

Expeditie 1

expeditie 1

 

expeditie 2

Pagina's van Ontdekjestad_BW_LR-3

 

expeditie 3

Pagina's van Ontdekjestad_BW_LR-4

 

expeditie 4

Pagina's van Ontdekjestad_BW_LR-5

 

OntdekJeStad_3DOntdek je stad (geschreven door Martine Sluijter) is een doeboek vol doedingen, lijstjes, spelletjes en tips als: kraak nummerbordcodes, teken de Big Five, maak een tijdcapsule, versier je buurt met zaadbommen en graffiti, knutsel je eigen stad en nog veel meer. Het boek is voor kinderen van 6 tot 12 jaar, met of zonder hun ouders.

Koop ‘m hier