Zeg het met Snorchocolade

 

De juf of meester van je kinderen bedanken? Die leuke collega feliciteren? Je zus succes wensen? Even aandacht voor jezelf? Zeg en doe het met Snorchocolade! De 200-grams chocoladerepen zitten in een feestelijke verpakking, ontworpen door het Nederlandse designbureau Studio Boot. Op de achterkant van de ingestoken kaart kun je jouw eigen boodschap schrijven om de reep zo je eigen persoonlijke cadeau te maken. Lekker in zowel pure als melkchocolade.

 

Foto’s: Silvio Zangarini

De repen zijn o.a. via onze webshop verkrijgbaar voor €4,99 (excl. verzendkosten) met de volgende boodschappen:

– Bedankt (melk & puur)
– Hoera (melk & puur)
– Love You (melk & puur)
– Relax (melk)
– Hartjes
(melk)
– Zet ‘m op
(melk & puur)
– Baby
 (melk & puur)

 

 

In 2014 introduceerden wij Snorchocolade, omdat wij vinden dat chocolade – net als onze boeken – een superleuk cadeautje is. Chocoladerepen zijn er genoeg, maar de mooie en te personaliseren verpakkingen maken het een nóg leuker cadeautje. Inmiddels hebben we ons assortiment wegens groot succes uitgebreid. Zo hebben we nu na veler verzoek, naast de romige melkchocolade, ook een pure variant. En rond de feestdagen hebben we kerstrepen met prachtige glitters op de verpakkingen.

 

 

De Snorchocolade wordt gemaakt in de Amstelveense chocoladefabriek Martinez van Martin en zijn zeven zussen. De repen zijn UTZ-gecertificeerd, dit is een internationaal keurmerk dat staat voor eerlijke handel en gebruik van grondstoffen die afkomstig zijn van boeren met oog voor mens en milieu. Meer info over het UTZ-keurmerk kun je hier vinden. Lekker verantwoord dus!

 

 

Wist je dat we ook chocoladeverpakkingen personaliseren voor bedrijven? Ideaal als bijvoorbeeld jubileumcadeau of kerstgeschenk! Stuur voor meer info een mailtje naar: order@uitgeverijsnor.nl