Gehaakte eiermutsjes

Het ultieme paasgevoel creëer je met deze überschattige eiermutjes uit het Weekend DIY boek van Yvestown. Een beetje haakervaring is hiervoor wel vereist, maar daar heb je nog een paar dagen de tijd voor.

Weekend DIY boek Eiermutsjes

Op Wolplein kun je terecht voor haakinstructies en leer je onder andere de magic loop. Hieronder lees je de Nederlandse en Amerikaanse haaktermen.

Haaktermen

In het Weekend DIY boek staan 52 do-it-yourselfs om je huis en tuin op te vrolijken, handigheidjes te maken en cadeautjes te knutselen. Yvestown: “Ik ben geen voorstander van mainstream, ik hou niet van trends en mijn lievelingskleuren zijn vaak niet in de mode. Dus moet ik dingen vaak zelf maken. En de kracht van de echte do-it-yourself-er is: gewoon doen en als het niet goed is, overdoen.”

Weekend DIY boek

Beeld van Yvestown.com