Vegarecepten uit Bieslook & Polenta

Deze week was het de Nationale Week Zonder Vlees. Voor sommigen een eitje, voor anderen een enorme opgave. Wij deelden recepten uit ons vegetarische kookboek Bieslook & Polenta van Krautkopf om het vega-leven wat aantrekkelijker te maken. Voor wie het dan nog niet aantrekkelijk vindt, hè. Hieronder de compilatie van de vegarecepten.

Recept 1: Bloemkoolrisotto

vegarecepten

Recept 2: Courgettepannenkoekjes met gevulde pompoenbloemen

vegarecepten

Recept 3: Pruimen uit de oven

vegarecepten

BONUS recept: Sojanoedels met gebakken tofu

vegarecepten

Vond jij het makkelijker dan verwacht en denk jij erover om door te zetten met de vega lifestyle? Dan heeft Wakkerdier hier alle voordelen op een rijtje, om die laatste push te geven om je over de vega streep te drukken. 

https://www.dewereldvansnor.nl/winkel/bieslook-polenta/