Sparkling moederdagontbijt

 

Moeders wordt graag verwend. Op Moederdag al helemaal! Dit jaar hopen wij op Moederdag op een extraspeciaal drankje. Een mooi glas sparkling rose on the rocks.

Het is een lieve limonade met een stoer randje uit Limonade van Mireille en Arno van The Holy Kauw Company  een boek met 50 alcoholvrije drankjes voor volwassenen. Serveer het in een mooie fles of cocktailglas. Begin wel een dag van tevoren met het bereiden van dit drankje.

Sparkling rose on the rocks


 

Eén van de vele dingen die de The Holy Kauw doet, is het verzorgen van diners op locatie. De vraag naar lekkere, alcoholvrije dranken werd steeds vaker aan ze gesteld. Zodoende bedachten ze allerlei bijzondere limonades, speciaal voor volwassenen. In de loop der tijd ontwikkelden ze recepten van onder andere mocktails, ijstheeën, zoete en hartige dranken. Hoog tijd om die eens op te schrijven en te delen, dachten ze. Daarom dit Limonadeboek met meer dan 50 verrassende recepten.

Fotografie: Hanke Arkenbout

Limonade
€ 16,99
Hier te koop

Mock up cover LIMO soft cover 01 e1523433627501