Uked

Uked – Doe ukednet als Eddie Vedder en Jack Johnson; ontdek de ukelele! Met dit boek speel je in een weekend je eerste nummers, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Dankzijn de simpele uitleg van Barbara en Liselotte aan de hand van tien originele nummers van sing-songwriter Shanin Blake. Nummers met technieken die eenvoudig genoeg zijn voor de beginner en spannend genoeg voor de gevorderde. Pak je uke, sla dit boek open en spelen maar!

 

 

 

uked
Foto uit Uked door Vanessa Viavant
uked
Foto uit Uked door Sanne van der Graaf

UKED

Auteur/Illustraties: Barbara Tammes

Muziek: Shanin Blake

Muziek notatie Shanin Blake: Liselotte Goed en Janina Stopperka

Vormgeving: Studio 100%, Annelinde Tempelman, En Publique

Uked

Dit bericht is gepost in Boeken. Bookmark de link.