Webshop

Uked

24,99

Leer Ukelele spelen in een weekend
samen met Uked

bekijk het inkijkexemplaar

Beschrijving

Steeds meer mensen ontdekken wat artiesten als Eddie Vedder, Jack Johnson en George Harrison al lang weten: de ukelele is een heel veelzijdig instrument. Het heeft een eigen geluid en je kunt er het hele gitaar repertoire mee spelen. Wat het helemaal leuk maakt is dat de ukelele eenvoudig te leren spelen is. Het is laagdrempelig, vergevingsgezind en faalangstvrij. Met dit boek speel je in een weekend je eerste nummers, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Dankzij de simpele uitleg van Barbara Tammes en Liselotte Goed van Uked aan de hand van tien originele nummers van singer-songwriter Shanin Blake. Nummers met technieken die eenvoudig genoeg zijn voor de beginner en spannend genoeg voor de gevorderde.

In het boek wordt de basis uitgelegd, hoe je verschillende akkoorden maakt maar ook hoe je ritmes speelt, met een eigen simpele muziek notatie waardoor beginners ook ingewikkeldere strums kunnen leren spelen. Bij het boek horen tien videoclips van de nummers van Shanin Blake die je leert spelen.

Liselotte Goed en Barbara Tammes hebben sinds september 2015 in hun twee uur durende workshops inmiddels al meer dan duizend mensen ukelele leren spelen.

Shanin Blake is een singer-songwriter uit Amerika, haar muziek is een unieke mix van soul, jazz en reggae.

 

Matthijs van Nieuwkerk fan van Uked!

In een interview met het AD zegt hij:

“We hebben sinds kort een boek in huis waar ik nog nooit van gehoord had. We kregen het cadeau. Het heet We’re Here To Get you Uked. Ondertitel: ‘Leer ukelele spelen in een weekend.’ Gemaakt door Barbara Tammes en Liselotte Goed. Ik ken ze helemaal niet, nooit ontmoet. Ik heb dus geen belangen, ik zeg het er maar even bij. Dit boek kregen we zomaar cadeau en is zo formidabel mooi en aantrekkelijk, dat ik deze week op weg ga naar Dedemsvaart om mijn eerste ukelele te kopen. Daar hebben ze de beste. Of dit boek onderschat is weet ik niet, dat zal wel niet, maar waarom had ik er nog nooit van gehoord?

 

Uked is o.a. te koop bij:

  • – Bij elke boekhandel is Uked verkrijgbaar
  • – &Klevering in Amsterdam
  • – Guitar Chop Shop in Den Haag
  • – Kaatje aan de Rein in Den Haag
  • – White Box Living in Haarlem
  • – Milagros Mundo in Amsterdam
  • – Pup Store in Breda
  • – Het Faire Oosten in Amsterdam
  • – De Bijenkorf

Uked is het perfecte kerstcadeau voor de beginnende en ervaren muzikant. Tijdens Winterwinkelen 17 november geeft Barbara Tammes een workshop ukelele spelen waar je in 20 minuten het liedje ‘Last Christmas’ leert spelen. Ook als je nog nooit een instrument hebt vastgehouden.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.35 kg

Andere suggesties…