Matcha Matcho op Vaderdag

Zondag is het Vaderdag! En wie Vaderdag zegt, zegt een ontbijt op bed. Skip dit jaar de verse jus en ga voor een stoerder, mannelijker en feestelijker drankje genaamd: de Matcha Matcho uit Limonade van The Holy Kauw Company. Naast de speciale, groene kleur, geeft dit sapje ook nog eens een enorme energieboost, waarmee je vaderdag zeker door komt. Gun je matcho dus wat matcha!

matcha matcho
Macho Matcha uit Limonade | Foto: Hanke Arkenbout

Matcho Matcha is één van de vele alcoholvrije drankjes bedacht door The Holy Kauw Company uit het nieuwe boek Limonade. Want geen enkel feestje zonder alcohol hoeft saai te zijn! Arno en Mireille geven in dit boek de geheime recepten voor hun drankjes prijs. Van siroop tot mocktail, van ijsthee tot schrub, allemaal zijn ze zelf te maken. Shake it baby!

Limonade