Saskia’s Sint-Snor-pakpapier

We mogen dan wel superleuke cadeau’s hebben, voor ieder wat wils enz., maar wat er echt nog ontbrak was pakpapier (en eigen Snor-tape, maar dat mogen we nog niet bestellen van de baas). Daarom hebben wij illustrator Saskia Rasink gevraagd of zij voor iets moois wilde ontwerpen. En *tromgeroffel*, dit is het resultaat:

Sinterklaas inpakpapier
Geïllustreerd door Saskia Rasink

Over Saskia Rasink

Saskia is een een freelance illustrator uit Rotterdam. Zij heeft gestudeerd aan Akv|st Joost in Den Bosch en mag zich sinds juli 2013 officieel een professionele illustrator noemen. Haar werk is het best te beschrijven als grafisch, kleurrijk en rijk aan details. Patronen en kleuren zijn kenmerkend voor Saskia’s werk. Zij haalt haar inspiratie uit Scandinavisch design, interieur, architectuur, steden, natuur en reizen. Haar illustratiewerk wordt vaak vergeleken met oude, grafische illustraties uit de jaren ’50 en ’60, maar dan met een moderne twist.

Benieuwd geworden naar het ander werk van Saskia? Aarzel niet en neem even een kijkje op haar website: www.saskiarasink.nl 

profielfoto van Saskia
Saskia in haar woonkamer