De mooiste verjaardagskalender ooit

Gelukkig, daar is ‘ie eindelijk! De mooiste verjaardagskalender die je eigenlijk het liefst vier of vijf keer in je huis zou hangen (want laten we eerlijk zijn, je kunt écht niet nog een keer de verjaardag van je tantes kat vergeten).

Screenshot 9

En ja natúúrlijk: Facebook vertelt je precies wanneer wie jarig is. Maar lang niet iedereen zit op Facebook. Bovendien is Facebook sooo last year. Maar het belangrijkste: Facebook is maar half zo leuk als deze prachtige kalender van Studio Boot. Zeg nou zelf!

OVER STUDIO BOOT: Prijswinnend Studio Boot, bestaande uit Petra Janssen en Edwin Vollebergh, werkt al jaren samen met Uitgeverij Snor. Van kaartenbox Kus Kus tot Fred & Wilma in de Vinexwijk (2008) en de cover van de vermaarde Soepkalender. Met deze verjaardagskalender maken ze Facebook overbodig.

Vanaf medio oktober leverbaar, bestel hem nu dus snel hier, en zorg dat je nooit meer een verjaardag vergeet.