Wonderbar chocolade

Oeh. wat zijn deze nieuwe verpakkingen van de Snor-chocoladerepen mooi! Superleuk om als cadeautje op te sturen. En wist je dat je zo ook nog kunt personaliseren? Op de achterkant van de inlegger schijf je de naam of een boodschap voor iemand die je lief vindt. En dat voor maar 4,99 per reep lieve mensen. Met Snor kom jij smaakvol en attent voor de dag.

LoveMamaWonderbar 01

Heb je een bedrijf? Maak die goede sier vanuit je hart en bestel de repen als bedankje voor je medewerkers, klanten, leveranciers. (Hint: 21 mei is Dag van de Zorg) Vanaf 100 repen kunnen we repen leveren met een gepersonaliseerde inlegger van jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. orderATuitgeverijsnor.nl

Kijk welke teksten we hebben verzonnen:

Love Mama, Love Papa, Love Juf, Thanks, Hooray, Kisses en Love You

Sweeeeeetttt!!

Wonderbar Hooray IMG 4127