Snorfestival: Verslagen

Wat hebben we genoten afgelopen weekend: zaterdagavond 19 september de feestelijke lancering van ‘Proef de Liefde’ van Anya van de Wetering van kamer465 en zondag 20 september natuurlijk het Snorfestival op Kampeerterrein de Lievelinge met o.a. de lancering van al onze nieuwe boeken! We genieten hier op kantoor nog steeds na van alle foto’s, video’s en mooie verslagen die we voorbij zien komen. Blijf deze ook vooral delen! Hier hebben wij een overzichtje gemaakt van de mooiste verslagen van grootse bloggers, waarvan we 15 uitgenodigd hadden in ons Bloggerscafé onder leiding van bloggersguru Kirsten Jassies en natuurlijk ”onze eigen” bloggers met wie we een boek hebben gemaakt en die je kon Meeten & Greeten: Zilverblauw, Madame Charlotte, Yvestown en Babyccino.

 

Meet&Greet: Zilverblauw
Voor Zilverblauw was het extra feest: we lanceerden het gloednieuwe book ‘Shoot!’ op het Snorfestival. ”Het Snorfestival was fantastisch: zonnig, druk en gezellig. Er waren zoveel leuke mensen en te weinig tijd om met ze allemaal te praten. (Sorry!) De boeklancering was leuk en we gingen praktisch zonder boeken naar huis toe, zoveel verkochten we er. Ik ben geraakt door al jullie lieve verhalen en berichtjes. Wat is het toch bijzonder om dit allemaal te mogen maken, het boek, onze spullen, dit blog. Dankjewel!”

zilverblauw shoot anki wijnen snorfestival boeklancering
Beeld: Zilverblauw

 

Meet&Greet: Madame Charlotte
”Ik ging de bloggers fêteren bij de yurt van gastvrouw Kirsten Jassies. Een jongetje van de camping dat me hielp de taart voor te proeven vroeg met volle mond, wat zijn dat eigenlijk? Bloggers? Tsja…
Dat zijn mensen, veelal vrouwen die verhalen schrijven, vaak met mooie plaatjes erbij over de dingen die ze doen en zien. Ze leren je kijken & van kleine dingen genieten, zien dingen die je als je op eenzelfde feestje was als dat waar zij over schrijven je je afvraagt hoe jij al dat moois hebt kunnen missen.”
madame charlotte mooiwatbloemendoen snorfestival delievelinge
Beeld: Madame Charlotte

 

Bloggerscafé: HappyMakersBlog
”Ik denk terug aan een mooie nazomermiddag met een festival vol boeken, zeepbellen, blije mensen, spelende kinderen, bloemen, lieve blogvrienden, workshops en veel gezellige ontmoetingen. Eén groot welkom in de Wereld van Snor. Ook dit jaar tijdens het Snorfestival weer veel workshops o.l.v. de allerbeste creatieven.”

happymakersblog ilseweisfelt painting by numbers snorfestival kleuren

Beeld: HappyMakersBlog

 

Bloggerscafé: Maandagdaandag-
‘Wat een DriedubbelSuperKrulinjeSnorFeest was dat! Mijn hele bende ging mee. De weerbazen hadden er ook zin. Alles Kleurig en Fleurig Iedereen goedgezind. Een weerzien met lieve bekenden en warme Eerste Ontmoetingen Workshops te over!”

maandagdaandag blogger snorfestival delievelinge vuren camping

Beeld: Maandagdaandag

Bloggerscafé: Oh Marie!bedankje oh marie kaart snorfestival
”Als je een kniesoor zoals ik kan veranderen in een festivalbezoeker, dan doe je iets goed. Het Snor Festival is zoals de boeken van Uitgeverij Snor: vrolijk en anders dan anders. Je moet niks, behalve plezier hebben. En ze hebben er gewone toiletten. En dan vergeet ik nog te noemen dat er Kune-Kune varkentjes rondlopen op het terrein. Dat is het kleinste varkenras ter wereld.”

oh marie blog snorfestival uitgeverijsnor varken bloggerscafe
Beeld: Ohmarie

Bloggerscafé: Wimke-
”Wat was het Snorfestival leuk gisteren. Toen ik het kampeerterrein de Lievelinge opliep, wist ik niet hoe snel ik mijn camera moest pakken en plaatjes te schieten van al het moois. Hoogtepunt was de lancering van het boek Shoot! van Casper en Anki.”
wimke tolsma blogger bloggerscafe snorfestival delievelinge
Beeld: Wimke

Bloggerscafé: Entermyattic-
Marlous beschrijft met mooie foto’s de sfeer van de Lievelinge en het festival. ”There’s a lot of fun stuff to do for kids, it’s like a big playground! There were creative workshop to follow, stalls with cute vintage items, fabrics etc. and lot’s of food & drinks to enjoy! We were all surprised how quickly the day went by, I wished I could have stayed a bit longer!”
entermyattic marlous blogger snorfestival yurt kirstenjassies
Beeld: Entermyattic

Bloggerscafé: Elv’s-
”Like I said last week the snorfestival is a lifestyle event where you can find inspiration in many senses and I yes I really found it! The cosy atmosphere is very inviting to walk around and to discover and admire everything you come across..”
Elv's blogger bloggerscafe snorfestival 2015
Beeld: Elv’s

Bloggerscafé: Bubblemint-
”Ook aan de mannen was gedacht. Zo waren er workshops bierbrouwen en zelf worsten maken ..en dat vindt die van mij dus leuk 😉 De kids speelden in het circus, konden zich laten schminken, reuze-bellen blazen of marshmallows branden boven een vuurtje om maar wat te noemen.”
lonneke bubblemint blogger bloggerscafe snorfestival ilse weisfelt delievelinge
Beeld: Bubblemint

Bloggerscafé: Enigheid
”Samen met lieve Elvis liep ik over het festival, maakte een geweldige tas met flockprint en we werden gefotografeerd door Marijke Buurlage die daar een portret van maakt dat we over een paar weken in onze mailbox gaan krijgen, ik kan niet wachten!”

enigheid boom snorfestival lantaarns delievelinge blogger

Beeld: Enigheid

 

Bloggerscafé: Elske-
”Even op de foto in de fotobus, bijkletsen met de bloggers en andere bekenden, een portretje laten maken bij de Portretfabriek en workshops volgen. En hadden we even zin in niks, dan was het tijd voor een drankje bij het kampvuur met fijne muziek erbij.”
elske blogger bloggerscafe snorfestival smile fotobus

Beeld: Elske

Bloggerscafé: EnSuus-
”Dus zweefde ik het eerste rondje mee met Evie in de zweefmolen. Maakte ik elke keer een enthousiast ‘ Oooohhh’ geluid bij elke reuzen bellenblaas en schminkte ik Evie als Frozen prinses. We hebben gezamenlijk popcorn gebakken, aten veel lekkere dingen op alle verschillende standjes. Mijn vriend deed een workshop bier brouwen (of was het proeven?) en natuurlijk als afsluiting onze ultieme familie favoriet: de fotobus.”
bierpionier ensuus blogger bloggerscafe snorfestival bier
Beeld: EnSuus

 

Bloggerscafé: Judith in Wonderland
”De stand van Club Geluk was wel èèn van mijn favorieten. Zoveel leuks en met geweldige humor! En met onwijs toffe dames achter de kraam! Hier ben ik een paar keer langs geweest! Alles is brei-baar bij Club Geluk! Maar er was nog veel meer leuks te zien en te ontdekken!”

judith in wonderland blogger blog breien club geluk snorfestival workshop
Beeld: Judith in Wonderland

 

Bloggerscafé: Joelix-
”I can’t remember the last festival I went to: the smell of beer, muddy grass fields and big crowds are not my idea of having a good time. Lucky me: the Snor Festival that I attended this weekend was different. Yes, there was beer (but also yummy smoothies!), a little bit of mud and lots of people, but there also were flowers, beautiful books, creative workshops and many blogger friends.”
joelix blogger snorfestival delievelinge
Beeld: Joelix

Bloggerscafé: MUS handmade
”Het tweede snorfestival was een groot succes. ik heb veel leuke mensen ontmoet en genoten van de zon en fijne sfeer.”
MUShandwerk snorfestival blogger flockdrukken snor shirt delievelinge
Beeld: MUS


Wood & Woolstool-

Deze keer niet in het Bloggerscafé te vinden, maar wel als workshopgever ‘Plantenhanger Macrameeën’. ”It was a wonderful Sunday with lots of lovely people, sunshine, music, flowers, good food and drinks in the woods at camping de Lievelinge.”
woodenwoolstool plantenhanger macrameen workshop snorfestival ingrid jansen blogger blog
Beeld: Wood & Wool stool

Angeles Earth-
Angeles Nieto gaf op het Snorfestival de workshop ‘3D illustreren’ en schreef hierover in haar blog. ”Afgelopen zondag was het Snorfestival, fantastisch. Een bijzondere plek, een heleboel leuke en enthousiaste mensen, prachtig weer en heel goed georganiseerd. Ik heb genoten van mijn workshop, vijf sessies van drie kwartier, dit werd een uur, want we kwamen tijd tekort.”

angeles earth angelesnieto illustreren 3D snorfestival workshop

Beeld: Angeles Earth

 

Rode Kers-
En ook Corine van Rode Kers verzorgde workshops op het Snorfestival. Bij haar moest je wezen om te pottenbakken of iets te kopen van haar mooie zelfgemaakte keramiek. ”Het Snorfestival was deze zondag de kers op mijn taart. Een bijzondere ervaring die mij lang bij zal blijven.”
rode kers studio corine snorfestival delievelinge pottenbakken workshop
Beeld: Rode Kers 


A Girl named Elvis-
”Snorrefeest! Van de Shoot het boek -lancering van Zilverblauw Naar de mooie Yurt van Kirsten Verrukkelijke Taart en Fantastische Lunch van Madame Charlotte Workshoppen en Rondstruinen met de liefste Banarama eten bij Urbans&Indians Zwieren in de Zweef Dansen bij Roosbeef Bingo-en met Jonas en Dani (niet te doen 😉 PannenkoekenAfterparty tot slot!”
agirlnamedelvis blogger maandagdaandag funnywhatflowersdo snorfestival bloemen
Beeld: A Girl named Elvis


Lisanne van de Klift-
‘Het Snor festival werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Ik vond het een feestje. Ben nu al benieuwd naar de derde editie. Wat een gezellige manier om je zondagmiddag door te brengen. Kleurrijke foto’s zijn het geworden, van een kleurrijk festival.”
lisannevandeklift blogger snorfestival delievelinge
Beeld: Lisannevandeklift


Nica Chica-
”We struinden de kraampjes af, kochten heel wat leuks en deden mee met workshop handlettering van Studio Suikerzoet en illustreerden  er op los met Lien Geeroms. We lieten ook nog even een kiekje maken bij de portretfabriek, waar illustrator Marijke Buurlage een mooi portret met inkt en photoshop van gaat maken. We sloten onze dag op het snorfestival af met een optreden van Roosbeef onder het genot van een drankje.”

nicachica blogger snorfestival handlettering sutidosuikerzoet
Beeld: Nica Chica


Studiobabsie-
”Er waren verschillende workshops deze dag te volgen. Ik volgde een workshop van Flow bij Geertje Aalders, een handlettering workshop bij Martine van Studio Suikerzoet en ook liet ik mij op de foto zetten voor een zelfportret van Marijke Buurlage.”
studiobabsie snorfestival blogger
Beeld: Studiobabsie


My Daily Teacup-
”En wat is dit een leuke camping zeg! Allemaal verschillende tentjes, caravans, vw busjes en zeecontainers zijn omgebouwd tot een heuse campingplaats. Het ene huisje is nog creatiever dan de ander. Ik keek dan ook mijn ogen uit.”
mydailyteacup snorfestival blogger flowers snorsnoepwinkel snorshop snorboeken
Beeld: My Daily Teacup 


Lotjedotje-
”Ik kreeg al gelijk zomerse kriebels na de eerste stap die ik zette op het terrein. Wat weten ze hier een prima sfeer neer te zetten die helemaal aansluit bij de alternatieve stijl van de camping. Veel mooie bloemen, leuke vlaggetjes, foodtrucks, workshops, bewegwijzering en ga zo maar door…”
lotjedotje snorfestival shoot! zilverblauw delievelinge kampeerterrein handlettering studiosuikerzoet

Beeld: Lotjedotje

 

Else Style-
”We hebben heel erg genoten van de mooie omgeving, de muziek, de workshops en de super relaxte sfeer! Echt een aanrader om heen te gaan!! Er is voor kinderen ook van alles te beleven. Er is o.a. een zweefmolen, ze kunnen bellenblazen en workshops doen.”
elsestyle blogger snorfestival bubbledutch bellenblazen snorfestival
Beeld: Else Style


Mevrouw Knot-

‘Behalve de presentatie van de nieuwe boeken was er een hoop gezelligheid en creativiteit te vinden. Van mini workshops tot het Snor Circus en tussendoor twee kleine Zilverblauw’tjes in de race om de loslopende kip.”
mevrouw knot shoot! shoothetboek anki wijnen zilverblauw snorfestivalBeeld: Mevrouw Knot


Petit Lou-
”Snorfestival is a very cool fair for young and old, especially for creative minds. For my son Abel it was fun cause there were many workshops; I wish we had the chance to do them all! 😉 There were lot’s of drawing workshops, like 3D drawing, handlettering and drawing on a wall for kids. And more fun stuff to do, like knitting your own mustache, crocheting for beginners, learn how to dance and – especially for the bbq men –  make your own sausage. There was a little petty farm for kids to cuddle with chickens and little pigs; lovelovelove!”
petit lou blogger snorfestival candygirls bezigebebie
Beeld: Petit Lou


Googelsenvoozels-

Camping ground de Lievelinge is something I only heard of recently because many Instagrammers go there and the photos always look awesome. But, OMG I looooved it there. We just took a stroll around the premises to look at all the double decker buses, vw combis and teepees transformed to tiny little camping houses!”

googelsenvoozels blogger snorfestival delievelinge
Beeld: Googelsenvoozels


Kaylovesvintage-
”Fantastic afternoon at the Snor festival. Caught up with some lovely people, had some cheesecake and listened to great music.”
kaylovesvintage dolls poppen snorfestival snormarkt uitgeverijsnor
Beeld: Kaylovesvintage


Bymarloesthuis

”Wat was het weer een geweldig leuke dag op kampeerterrein de Lievelinge in Vuren! Voor de tweede keer bezochten wij daar het snorfestival. Er was echt van alles te doen voor groot en klein, voor vrouw maar ook zeker de mannen werden niet vergeten! Je kon er levensgrote bellen blazen, snorren breien, worsten draaien, bierproeven, macrameeën bijwoodwoolstool-Ingrid Jansen waar zij je de fijne kneepjes en knoopjes leerde, buttons maken, er was een bloggerscafé, een super snor markt… eigenlijk veel teveel om op te noemen!”
bymarloesthuis snorfestival circus snor delievelinge
Beeld: Bymarloesthuis

No Ordinay Tales-
”Aan het eind van de dag hadden we nog een workshop tegoed en wel de workshop illustreren gegeven door Lien Geeroms. De workshop begon met het kiezen van een quote, wij kozen beide voor ‘Koester het kleine’. Daarna gingen we verder op het illustreren en knippen van een sjabloon. Daarna kwam het leukste, het inkleuren met een spons en inkt. Wat een ontzettend leuke techniek waar wij zeker nog verder mee gaan experimenteren, Astrid heeft in ieder geval al de inkt aangeschaft!”

no ordinary tales blogger snorfestival lien geeroms illustreren workshop quotes delievelinge
Beeld: No Ordinary Tales

Toilylu-
”Wat was het daar leuk, gezellig en sfeervol zeg! Er waren zo ontzettend veel dingen te doen en te zien. Een middag was eigenlijk veel te kort.”

toilylu blogger snorfestival roos rebergen roosbeef delievelinge
Beeld: Toilylu

Keetje van Lien-
”Wat was er veel te zien en te doen! Er was ook van alles te koop, waaronder Shoot, het boek van Anki van het blog Zilverblauw (dat moest natuurlijk mee!). Een dag met een gouden randje, uh… snorretje.”

keetjevanlien blogger snorfestival snorboeken snorsnoepwinkel delievelinge

Missen we nog een mooi blogverslag van het Snorfestival? Geef het ons door! Stuur een mailtje naar: pers@uitgeverijsnor.nl