Welkom in De Wereld van Snor

Dit is voor ons een bijzonder feestelijk moment. Dit is onze eerste ‘post’ op deze nieuwe website van Snor! Het is dus vanaf nu niet meer uitgeverij Snor, maar Snor. Geen paniek, we blijven boeken maken, maar we zijn meer geworden dan alleen maar een uitgeverij. We maken nu bijvoorbeeld ook chocola, we organiseren festivals, maken websites zoals deze en nog veel meer. Hier gaan we je inspireren & amuseren, zeven dagen per week. Iedere dag iets nieuws, iets leuks, iets ontroerends, iets …je ne sais quoi avec une moustache. Dingen die snor zitten, het liefst met een strik erom en met een zandkorrel waardoor de weke snotterigheid van het dagelijkse leven verandert in een fonkelende parel.

Het is leuk verzonnen, maar waarover gaan we nu precies bloggen? Ach, er is eigenlijk zoveel wat we kunnen vertellen. Een fijn recept uit een van onze boeken, een tip waar je in het weekend naartoe kunt gaan. Een DIY om samen met je kind te doen op een regenachtige woensdagmiddag. Een mooie wandeling om met de hele familie te maken. Een niet te versmaden hardlooproute. Zeg maar van alles om je leven makkelijker en leuker te maken. Misschien moeten we maar gewoon ‘ns beginnen en zien waar het schip strandt.

Foto: Tjitske van Leeuwen, uit Vive la Fête (Friedamaria)