Boeketten stylen

IMG 8686

Een van de fijnste zaterdagrituelen is naar de pluktuin gaan. Vind ik dan hè. En als dat niet kan, naar de bloemenmarkt. O, wat word ik hebberig daar. Het liefst zou ik er iedere week voor minstens 100 euro verspijkeren en het hele huis vol bloemen zetten. Diezelfde hebberigheid overvalt me als we in Amsterdam op de Haarlemmerdijk zijn. Daar zit de bloemenwinkel Fleurmonde, waar we altijd bloemen kopen voor onze auteurs als we een boek lanceren bij de Kookboekhandel van Jonah Freud. Het is een ongelofelijke winkel. Voor 10 euro loop je al met een prachtig bosje naar buiten waar je dagen innig tevreden en gelukkig naar kunt kijken.

Sommige mensen kunnen wonderen verrichten met bloemen. Een mens die dat kan, is Saskia de Valk van Vlinder en Vogel. We hebben haar leren kennen tijdens Inside Design, waar de bloemen meteen opvielen. Net als laatst tijdens de beurs Showup waar we stonden te verkopen aan winkels. We zijn dan ook heel trots dat we Saskia hebben weten te strikken voor een workshop boeketten stylen tijdens ons Snorfestival op 21 september. Wees er snel bij, voordat wij alle bossen en boeketten voor je neus hebben weggekaapt.

De bloemenworkshop kost 2 bonnen (te koop aldaar voor 5 euro per stuk) en je mag de bloemen (natuurlijk!) mee naar huis nemen. Jammer dat het nog een week duurt.

Met dank aan mooiwatbloemendoen.nl