Monday morning blues

Na een lekker lang relaxed weekend, duizenden lichtjaren en sterrenstelsels weg van werk en school, is het altijd weer wennen als m’n ruimtecapsule op maandagochtend in de slaapkamer landt. Brood smeren, drinkbekers uitmesten, onderbroeken zoeken, kattenpis opruimen, linkerschoen zoeken. Nou ja, je weet wel. Ochtenden, en zeker maandagochtenden, zijn momenten dat de kans groot is dat er een diepe frons op m’n voorhoofd staat. En dat wil ik niet, want daar krijg ik rimpels van. Gelukkig staat hier het boek ‘Vrolijk in 3,5 maand’Vrolijk in 3,5 maand_answer each mail with drawings_beeld in de kast. Naast ‘Cheerful in 100 days’. En stiekem vind ik die laatste leuker want in het Engels klinken alle onzintips om vrolijk te worden, veel echter. Daarom voor iedereen met de mondaymorning blues: 1 opdracht voor vandaag die gegarandeerd voor glimlachende gezichten zorgt. Zonder rimpels.