Oppas van het jaar

beyonce kind

Wij hebben er al heel wat versleten. Of het nu komt omdat we altijd lichtjes aangeschoten veel te veel afrekenen of standaard opbellen op de afgesproken tijd of we niet iets later thuis mogen komen; zo om het jaar moesten we wel weer een nieuwe oppas zoeken. Maar nu hebben we al een meer dan twee jaar een superoppas! Ouaffa houdt van opmaken, kan loomen, nagels lakken en spelletjes doen, praat de jongens achter hun Playstation vandaan, stuurt heel gezellige whatsappjes en lijkt als twee druppels water op Beyoncé. Dat laatste hoeft niet perse een kwaliteit van een oppas te zijn, maar op één of andere manier vind ik het heel geruststellend, zo’n celebrity lookalike in ons huis als wij er niet zijn. We staan dus als een blok achter Elsbeth Teeling die bedacht dat er een Oppas van het Jaar verkiezing moest komen. Uit alle inzendingen kiest zij vandaag de tien genomineerden die doorgaan voor de Oppas van het jaar 2014 Award. Jammer voor Ouaffa dat wij uitgesloten zijn van deelname omdat het anders net lijkt alsof de verkiezing niet eerlijk is. Zou iemand het raar vinden als Beyoncé de Award wint…?