Snorfestival gaat door!

hit shappens blog 2

Gisteren was er een beetje paniek in de Snor-tent. Het leek wel Project X. De animo voor het Snorfestival is zo groot dat we een evenement zijn geworden. Even leek het erop alsof we geen toestemming van de gemeente Lingewaal zouden krijgen voor ons festival. Bellen, sms-en whatsappen. Alsof we bij Headquarters Snor een militaire operatie aan het voorbereiden waren. Voor de zekerheid en om niemand in de Lingewaal tegen de haren in te strijken, snel even het festival van Facebook gehaald, niet realiserend dat ie-de-reen een melding kreeg dat het evenement niet door zou gaan. Dus toen piepten, bliepten, plonkten alle communicatiemiddelen helemaal! Maar lieve mensen: geen zorgen! Het was een 404-tje. Een klein foutje, een typisch oeps-gevalletje: het festival gaat gewoon door! Dus: komt allen! Laat je niet weerhouden door boze Lingewaalse ambtenaren, want die zijn er helemaal niet.

En: het wordt zó leuk! We zien je graag zondag om 1 uur. Dus niet om 11 uur, want dan zouden we de zondagsrust verstoren.